Half a day then half a lifetime passed by until now

 
 

Nu var det bra längesen jag uppdaterade, klart jag har svidat runt i smashing outfits och gått yolo i köket ändå, jag har bara inte langat upp det på bloggis. Kan det vare så att tider i livet då det är lite extra tungrott är tider då bloggandet går upp eftersom man behöver distrahera tanken? Kan det vara så att jag droppar en hint nu om hur läget är och ba plz deal? Eller så pratar jag bara blaj. Men det kan också vara atti det stora hela så har jag sällan varit så lycklig. Med scitzo än detta blir det knappast.

 

Åkte precis förbi ett fält med hundra vilande kossor, de är ju så himla vackra. Jag är alltså på tåget mot hembygden. Idag går ett mode-event av stapeln där jag haft/har min praktik som jag till viss del hjälp till med. Ikväll blir det alltså fashionmingel så utav bara fan, hahaaa! Är utnämnd fotograf och kommer blanda bakom kulisserna bilder med rena catwalk pics. Spännande huh?

Så på Lördag är det bröllop, oj oj oj! Det är min egna härliga moder som ställer till pompa och ståt. Alla ungar kommer vara samlade tillsammans med massa annan familj. Känns himla häligt, och även här är fotouppdraget tilldelat till yours truly. Så håll i er, kommer definitivt komma bilder i nästa veckan!


Så då var ett sånt här recap inlägg gjort så kan man ba get back to the real bizniz här på bloggen igen. Allt gott!


KOMMENTERA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0