The art of dejting

Här ska ni får ta del av motsatsen till en framgångssaga. Motsatsen till romantisk bekräftelse. Motsatsen till männsklig rimlighet. Jag har som så många andra en användare på den prestigelösa dejtingsajten happy pancake. Prestigelös i jämförelse med sajter som match.com eller "elitsinglar" som ger mig kalla kårar och ofta förstärker begränsande normer och föreställningar om sexualitet och relationer. Inte för att HP är nått wonderland som ni ska få se, men det är lite mer som en casual mötesplats där man kan inleda spännande konversationer med nya människor likväl som att bli överöst med sjukt osexiga kommentarer. obs, vill inte hänga ut någon och hoppas inte att det verkar så, men tycker att det finns en vits (framförallt en komisk vitts) med att dela med mig av vissa kärnfulla konversationer.
 
Här har vi en Fabian Skarp som delar med sig av sig själv på ett genuint och passionerat vis till någon som uttryckligen skrev att hen va vänster på sin profil. Öppnar upp för en meningsfull diskussion om polisens våldsupptrappning eller farcismen i europa, inget kan väl vara mer bekräftande elelr intressant som ett första medelande till någon man inte känner som man skriver till på en "dejtingsajt", va? va?
 
 
.. "så skön fu är"... Det är kanske mitt livs största antiklimax. Kan inte ens korrläsa fyra ord. Fu. Fu är skön, ja det är sant, men tänker att hennes tid spenderas bättre åt ett annat håll.
 
 
 
Så ibland händer det att man träffar på en riktig charmör, en sån där som är bra med orden och vet vad han vill. Synd bara när det inte räcker hela vägen, men vad gör man.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så ett tips till er i dejtingdjungeln. ETT: Var inte för personlig, du kan uppfattas som exentrisk och läskig. "Skön" är alltså kodord för "bat-crap-crazy". TVÅ: Var inte för petig, en skön 69 kanske är värt det ändå, vem vet?Adjöss!
 
 
 

KOMMENTERA
Postat av: Anna Maja

"en skön och diskret 69"......................

2014-08-26 @ 21:04:27
Postat av: Hans Erik

Blir lite avtänd när jag läser ditt långa meddelande som kanske inte passar på en dejtingsida med dess casual klientel. Jag tror inte att han ville fortsätta messa med dig och lät fu vara kvar, i annat fall hade han nog rättat till det.

2014-08-28 @ 23:56:11
URL: http://dejtingsidors.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0