Nu kommer höstvindarna och med dem kommer halsdukarna och med dem kommer höstkänslorna

 
Senaste veckans blurriga outfitbilder direct från instagram och tagna genom ett skitigt spegelglas.
Precis som det, aaaaight? Allt got!
 
 
 
 
 
 
 

thiz iz whatz happenin' yaooo


Another day in the Västra Långgatan paradice

 
Efter en kaosartad hemförd från Grekland har jag nu varit hemma I en vecka och börjar smälta in i vardagen. Pluggar ikapp det jag missade på kurserna första veckan, röjt i lägenheten (med otroligt bra hjälp från ma homegirl Muz) och känner att detta kommer bli en så sjukt bra host. Idag regnade det tillomed, paraply och grejer. Så mycket höstfeeling!

Vad som gör mig lyckligast just nu är att fixa i mitt place. Älskar min lägenhet så mycket och bara MÅÅÅÅR när jag kan sitta hemma och jobba eller ha filmkväll med göllis. Jag tillomed diskade när jag kom hem sent igår, efter tio, bara för att jag så gärna vill ha det fräscht och fint och bra och mys. Men snart ska jag till birsta och införskaffa lite ner grejer till hemmet. Så då får jag vill lägga upp lite fler bilder ;)

Tihi happy happy guuuurl
 
Vardagsrum, fotölj, tv "bänk"
 
 
Byrå med bling
 
kök/hall, Barbänk
 
Balkong genom köksfönstret
 
 

go away from my window, leave at your own chosen speed. I'm not the one you want babe, I'm not the one you need

Inspirationsskissar lite i all enkelhet. Sitter och spelar mina vinyler och njuter av Greklandsvärmen. Går från Queen till Jesus Christ superstar till kära Bob Dylan. På måndag åker jag hem till Sundis och ska se hur det går att komma in i rutiner och vardag igen. Ikväll ska vi ut på ett lite finare ställe "on the east side" haha, bara för att. Smashing outfit inplanerad såklart. (när jag uppdaterar via mobilen så blir texten automatiskt centrerad, förlåt för det) låten är Bob Dylan - it ain't me babe

RSS 2.0