Crazy, hazy, lazy days of summer

Här har man alltså studerat ¨två terminer Industridesign och har fyra kvar. Det är en trredjedel det, ett år av tre... Satan vad fort det gått. Efter varje kurs har klassen blivit tajtare och tajtare, vi kompleterar varandra och delar med oss av våra kunskaper sen innan. Det är en asskön samanhållning som inte liknar nått jag vart med om innan. Otroligt tacksam för en fet utbildning tillsammans med ett stort gang nya vänner.

Det har varit så apigt soligt den sista tiden, men väldigt mycket pluggtimmar. Idag däremot var en otroligt slackerdag. Välförtjänt skulle jag saga. Fika med Weidan och massa balkongmys, gräshäng och vollyboll. Hoppas på att bli svept av mina fötter innan kvällen är over, det vore körsbäret på toppen.
 
 
 
 
 
 
 

We can go shopping in the supermarket but we don't play guitars! We shop more than other people, we don't play guitars!

Härliga du. Underbara, härliga, varma, kärleksfulla du. Solen är kommen! Det har varit så stekande hett i flera dagar. Vi har grillat, vi har ölat och vi har somnat i solen. Det är så himla skönt med lätta kläder, och alla är ute och spelar vollyboll eller kastar kubb.

Den lilla nackdelen är väl att jag har kvaddat mina fötter. Började med dåliga skor och skavsår, sen sprang jag barfota manga kilometer pga skavsår och sen har jag lite bestående smärta från mycket klackar. Det är lite svårt att ta sig någonstans när man har fått skavis någonstans av alla sina skor! Haha, what are the ods. Men jag tog och köpte mig ett par väldigt töjjiga och bekväma sandaler i ren desperation, som ändå funar att ta sig fram i. Inte som man har lust att bussa när det är så här nice att gå bland kvittrande fåglar och glassätande kompisgäng?
 
 
 
 
 
 
 
 

when I get to the bottom I go back to the top of the slide, and I stop and I turn and I go for a ride and I get to the bottom and I see you again

 
Kollar New Girl och peppar inför skönt häng på "förrådet" (sundsvalls student bostadsområde) i solen med mina peeps. Hade svart, långärmad tröja och gubb-byxor halva dagen och tänker ta igen det med shorts osv. Har så vit mage att den är det ända i bilden (översta) som är överexponerad.. yeah... let that sink in for a minute. Men massa nya fräknar I fejset.
 
Håvade in skjortan för en hunka på H&M idag. Love it. Kvällens kalasiga outfit, var god scrolla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Låten är Helter Skelter

Vows are spoken, to be broken. Feelings are intense. Words are trivial.

 


"kom med, kom med till skogen, jag har hittat en sten vi ska sitta på"
och sen snöbollade det.
 

RSS 2.0