Det står et bord midt på golvet, midt på bordet en revolver og på den står det made in Hong Kong

Det fanns en gång en hat i mitt liv (här här här) som inte var min men som var mig väldigt kär. I våras fick jag så lov att lämna tillbaka den hem, som en upphittad, adopterad katt. Så knackar ägeren på dörren och man får ge upp denne nye, lille, fina i sitt liv.
 
Men nu har jag äntligen lyckats ersätta denna hatt med en snarlik och vi funkar apa-bra ihop. Säg hej till den NYA HATTEN! 
 
 
 
 
Så var det tjejkväll i IN:gallerian här i Sundsvall så massa rea och flera härliga höstaccesoarer. Ska se om det kan komma upp lite bilder på dem snarast. För de är jättefina och gör mig varm på insidan såväl som på utsidan. 

Live long and prosper!
 
 
 
Låten är Resistansen

No one's laughting at god in a hospital, no one's laughting at god in a war

 
Come to mama. Har lite väskcraving nu. Vill ha nått nytt, oskabbigt och större där du kan ha allt från extravantar till studieliteratur till kameran till en flaska vin. Det är höstan som talar till mig och vi talar samma språk.
 
(h&m, h&m, h&m btw)
 
och varför inte lila som mytec? 
 
 
 
Låten är Laughting with

when the broken hearted people living in the world agree, there will be an answer. let it be.Ah mama mama mama i just shot a man down

Igår
 
Tycker "gömma snodden" detaljen är värd att notera, gör stor skillnad på helheten. I övrigt är det mycket vax och mycket spray för att få en redig jädra backslick. 
 
 

 
 
Låten är Man down
 

Everything is sweeter when with you

Låten är Home

Then I hear BOOM BOOM BOOM and I'm like - omg they're dead

Oh satan i gatan, nu är nollningen över och jag har officiellt blivit en etta. Genom att äta kommissionens kött och blod, kötbulle med vin, och kastat dem i vängåvanfontänen. Känns värt. Så nu ska det bli någon sorts rutin i livet med plugg och liv och massa nya vänner. Tror det blir perfekt efter över ett års väldigt ostrukturerad livsstil med turnérande jobb och allt runt omkring. 
 
Tänkte lägga upp nån sorts bild-bunch som representerar de senaste veckorna och hoppas att bilderna kan göra upplevelserna rättvis för jag har haft the time of my life (and I owe it all to yoooouuuuu)
 
 
 
 Så där, svårt att välja få så jag tog många. Bilder från nollningen!

 
Låten är Backin' up

You really turn me on boy and I don't know what to do, and I really really want to be with you!

Snart två sjukt intensiva veckor med nollning. Det har varit allt från maskerad, till ölympiad till vinbrännboll till komissionsspex. Och det har varit så jävla kul. Tyvärr har jag inte hunnit dokumentera allt tokigt, men igår var det i alla fall maskerad på kårhuset där varje förening hade olika element som teman. Mytec hade TRÄ.... så därför var jag ett TRÄD. Här är några bilder på förvanlingen, med stort fokus på håret.
 
 
 Det var en jäkliget sölig process. Torrpastell i flera nyanser i hela håret. Mörkgrön, ljussgrön och gult framförallt. Här hittar ni en video med instruktion i hur det går till. Kul grej! 
 
Sen var det dags att forma trädets krona! Dustit och tupering. Det tog en timme i duschen med intersiv balsamering och en trasig borste att reda ut igen. Voy!
 
 
Så här var trädet klart! fast uhade inte jackan på inne på kåren. Målade brunt som bark och ådror på halsen och armarna och är schysst grön i ansiktet. Tog tyvärr ingen close up på det, vilket var dumt. Hade grönglittriga läppar och bryn och snygg shading, men ni får helt enkelt föreställa er det hela. Löv lite varstans och ett fågelbo med kinderägg på huvudet. En internationell studemt frågade mig på kåren "why do you have trash in your hair?" lol, who knows.
 
OBS new and improved nolle-skylt, spegel med ram. nice?? Fick +5 p för "seriöst snyggt träd" dessutom <3 <3 <3
 
 
Peace!
 
Låten är Oh boy
 
 

Jag har sökt den värmen Den värmen som man får när nån är hemma och inte bara plötsligt går sin väg

Hej och oj! Jag är aldeles yr alltså. Både för att jag krabbar en hel del (nya ordet för bakis, it's a thing) men också för att livet kastas runt och flyger fram som en trana i blåsväder. Senaste veckan har känts oändlig. Har sparkats in i sudentlivet och nollas tillsammans med massa andra nollor och sköna nya klasskamrater. Jag hinner inte ens sätta mig vid datorn, helt sant, jag har inte suttit här på vecka förutom när jag sökte CSN häromdagen. Men det är ju onekligen fantastisk, ja klart, detta är ingen klagosång utan ett glatt jubel!
 
 
 
 
Men just nu är det Krabbing som gäller. Roger ut.
 
 
 
Låten är Lyckligare nu

RSS 2.0