if your left on the road feeling lonely and so cold.

Den här har jag haft mina ögon på sen tidigt i December, och nu var den 70% på reabriset på Indiska i Luleå. Åh lycka lycka lycka. Och med "den här" så menar jag det luddiga runt min hals. Det är en pälstub runt halsen med snörning och två pälsbollar.

Den är också en räddare i nöden när man dragit på sig förkylning och halsont. JAG HAR INTE TID MED DET.
Från mitt hemlands slets jag bort, här är jag en flykting och en främling och i det ödet finner jag mig nu.

Låten är Du måste finnas

I never thought I'd do it, I never thought I'd do it, I never thought I'd do it, oh God.

Sen jag kom hem i går morse har jag suttit och pysslat med detta. Har tänkt att göra nått liknande länge men i helgen hade en kolega ett suggerskull halsband på sig och då ba, nä nu är det jag som ska make stuff happen. Så jävla nöjd med mig själv också. 


Detta är alltså cenitlera, eller som det heter fimo, som jag pysslat med, så har det fått ett matchande fakeläder-band.


Håller på med ett till mamma också nu när jag är klar med mitt. Hon läser nog aldrig min blogg så det är nog lugnt att skriva det här. Fast hennes ska vara lite mindre och i ett lite annat stuk. Mer mimma mindre Fabian Skarp, hehe.

Låten är Man Down (Walk of the earth verisonen såklart, love 'em)Mitt hopp är en skadskjuten kråka och jag är ett springande barn

Satt röven på en buss mot Gällivare i Torsdags morse, bytte en gång i Ume och en gång i Lule och var framme kl 21.20. Pulsat genom snö med rullväska, man är så smart, i trasiga skor och jacka som tappar knapp efter knapp. Satan vad mycket folk det var i Lördags, mina händer är inte återställda än, nerver i fingrarna och armarna som ligger i kläm antar jag. Men det går nog över, det brukar göra det. 

Trots bitterheten ovan så var det en generellt asnice helg. Skönt att hänga med the gang igen, och mer blir det nästa helg. Så sjukt synd att jag inte kan uppdatera varken här, facebook eller twitter när jag är ute och åker bara. Det suger.


Fick fota Jen jen lite, världens mest fotogeniska människa och as-skön stil har hon också. Älskar den här bilden. Fler coola bilder på jen jen finns på portfoliobloggen!

Live long and Prosper!Model/Hår&makeup&styling: Jennifer Godin
Foto&Redigering: Elin MorénLåten är Flickan och kråkan

Det fladdrar till i en tyllgarding, och jag ska skriva en sommarvisa med sol och blommdoft i melodin.

Klart man har fintröjan på sig på Ung Vänster kvällar. Haft en super kampanjupptakt med klubben och nu längtar jag till sommaren och Sweden Rock Festival. Solväder och husvagnshäng.
Jag hoppas ni aldrig lessnar på mina badrumsspegel-bilder, det är dom enda som funkar för mig. We are in synk.

Låten är Visa vid vindens ängar (HÅKAN verition)

Om allting skulle falla i morrn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då.

Dags för liter mer D.I.Y grejer, tycker jag. I det här inlägget vissade jag min nya ring i cenitlera. Jag är ledsen att meddela att ringens livslängd var väldigt kort, men desto gladare att meddela att jag gjort en new and improved!!

Denna gång med en stomme av ståltråd val ihoplindat bör ringarna hålla längre än förra. Här har vi de tre nya kreationerna. Den röda och vita bev tyvärr lite små för mig, och den vita kan jag inte använda alls. Därför tänkte jag att någon kanske vill köpa den för 40:- ? 


Låten är Detsamma

Du kanske tycker jag verkar borta i tankar, ooh, det kanske stämmer. Som om jag hade nått bättre för mig, som om jag inte lyssnar längre.

Pullover: H&M
Tunika: Ärvt av Beckasus
Jeanseggins: Cubus

Mobilhansband: Gjort av morsan, the superwoman at sticka och virka allt möjligt.


Vill du också ha ett superfint virkat mobil-hållar-halsband? Lämna en kommentar så kan vi komma överens om ett pris. Roger ut!Låten är Kär i en Ängel (Håkaaaaaaaaaaan)

I fought the law and the law won!

Vart inspirerad och skulle göra en mystisk vintermakeup. Den är väldigt vit och goldig. Måste säga att jag tycker alldrig bilderna gör verkligheten rättvis, men bättre än inget. Om jag hade haft galna lösfransar och pärlor att limma dit, hade jag använt det med. Men nu har jag inte det. 

Det här är inget jag skulle ha till vardags, bara en kul vintertema-grej.Låten är I fought the law

If you cross the road and i truck struck you, I'll scrape you of and reconstruct you.

Gratis är gott och billigt är bra
I julklapp av min lillasyster fick jag, utöver en tee burk och gudomligt tee (cozy christmas), dessa örhängen. Awesome! Perfekt blåfärg till det röda håret.

Halsbandet köpte jag i slutet av November på kupan i överkalix, mind you, för sisådär 10-20 kr. Får typ nån okult kännsla av det, lite "förhäxad" (tv-serie som gick när man var ung), och det gillas.
Låten är Friends

Come on bro I got tigerblod, winning!


Livet blir så mycket finare med mina asnice'a kylskåpsmagneter. En kollektion av ögonklädnad, en ansamling ansiktsbehåring i alla former och en härlig hop hattar. Här är ett smakprov i hur trevligt rabatkuponger kan vara (utöver rabatten).
Låten är Winning

Nånting händer.. det är nått skumt pågång men våra vänner, dom vaktar dagen lång och dom finns i trakten!OHOOOY!
Gissa vad jag sörplar!
Och gissa vad jag tittar på!
Life is good!


Alla bilder är snodda från google.
Låten är theme till RäddningspatrullenI went to a dance but I didn't get any freinds, makes me all sad inside.En varm makeup för att värma i vintermörkret. Eller för att jag bara hade lust. 

Brons, brun och guld ögonskugga. Brun eyeliner och svart mascara. Rockar gärna väl ifyllda ögonbryn såhär års, och lätt bonze'ade kinder. En neutral färg på läpparna. Låten är luke skywalker

RSS 2.0