This is the tale of captain Jack Sparrow!!Tränar inför Halloween.Låten är... jack Sparrow

I'm gonna run out in a meddow to catch the silence when it sings!Nu är det roliga slut. Fast det är fel och säga också, men nu är levnadssättet jag finner behagligt över, nu ska jag tillbaka till Sundsvall och återgå till en tillvaro med rutiner och tomma rum.

Tar tåget om en halvtimma. Tåg gillar jag, det är så poetiskt med tåg på nåe vis.


Har fått pippi på Låten, som är I wont be found

Jag skicka livet som ett brev som några rader i en sång, jag skrev om evighetens dag nånting om tidlöshetens lag
Låten är Isabell & solen

When I hear your voice is calling out, I'm gonna turn just insideout

Om du var en boll, nej ett nystan, nej en tuss. Skulle du

vara lyckligare då? Om du var en fot, nej en socka, nej

en sko, skulle det vara lättare att ta sig frammåt då?

Wooo ho ho. Vi är får små för att gå men för stora för

att älska som vi gjorde då.


Foto: Linda Swanesjöö
Låten är I won't be found


Och allt som har varigt ska bli vad det var...


Gah jag har ju aldrig tid att uppdatera bloggen, vilket är väldigt synd för jag har så mycket inspiration och gör massa kul jag vill del med mig av. Här köpt mycket nya kläder och skor och makeup och lever ut mer än någonsin ;)

Var super-rea på lite skitprylar från H&M i "stan" när jag var där så jag passade på, haha. Det blev tre läppglanser, en body scrub, en lotion, några små bodysplash och en nessesär, allt för typ 120 kr. Sånt är kul, kul med lite skit i vardagen :D

Och jag har gjort min premiär in public med röd läppar. Denna dagen trodde jag inte skulle komma, men jag välkomnar den. En ny era av mitt liv har börjat, eran av färg... på läpparna...Låten är visst är det bätter men int' är det bra

Hon va väl kär i dig!


Har handlat så awesomea kläder att jag går runt dagarna i ända lite groggy i huvudet av upprymd lycka. Här har ni mina H&M köpta stickade legginsar. It's awesomeness. Har dessutom matchad tröja. kort tröja... magen syns när man har händerna åvanför huvudet.

AWESOME


Låten är Hurricane gillbert

When you lead I will follow anywhere that you tell me to..Tänkte väga upp den tragiska frånvaron med ett inlägg som ger en inte så rättvis bild av hur September såg ut, makeupmässigt. Men ni ska veta hur packat min schema är. Just nu redigerar jag bilder och skriver en dagorning samtidigt som jag gör detta inlägg.


Någon favorit?
Låten är Gillmore girls theme

RSS 2.0