It would be my honor to be your new stepfather

Om man bara blir arg av att gräva i sin egen garderob så kan man ju alltid hitta på kuligare saker på pappret. Ibland är jag så genomsyrande tacksam över att jag målar och ritar och sånt. Vad vore en annan utan kreativiteten. Näst upp är ett drömfångarhalsband va? 

Nu blir det tre dagar hårt slit med jobb i "glada huddick". Men efter det blire flera fina dagar på ung Vänsters sommarläger utanför Åmål. Min första gång ever! Ihihi, bikini - check!


Låten är Motherlover

Double rinbow all the way 'cross the sky, Yeah! Yeah! So intense!Jävla tur att jag fotade min "jag köpte nytt smink som tröst-makeup" INNAN jag tittade klart på how i met your mother avsnittet. Sorgligt! Men här har vi resultatet av en riktigt dålig morgon/förmiddag. Köpte gul och grön ögonskugga, som jag har längtat (gälla färger!!) och tillslut en mascara som verkar funka som en mascara ska.Det var typ en månad sen jag insåg vad snyggt det skulle vara med gul ögonskugga! Framgår dock inte så bra på bilderna. Men det är gult, lovar. Tror på att dra till med en röd nästa och kombinera. Låter bra va? huhuh?? ;)

Nått annat jag kommigt på är väldigt fett är min flätade frisyr ovan. Ser bra ut utan att vara uppsatt (får ont i huvet av uppsatt hår en hel dag) och håller håret borta från ansiktet. Woopness? I think so!

Sååå.. det är sånt man får trösta sig med när man tycker att ens liv suger. ROGER UT.
Låten är double rainbow

Jaha, jag ska tydligen inte jobba alls ida...

retrocamera_shot (MMS)

Jaha, jag ska tydligen inte jobba alls idag... och inte på hela helgen. Super... Detta är nog sugigaste dagen ever. Uppe på det så tyder allt på att jag har pinjemun pga köpt dålig pesto och att det håller i sig i 1-2 veckor. Suck.


Här ska ni få höra om min hemska morgon. F...

retrocamera_shot (MMS)

Här ska ni få höra om min hemska morgon. För det första så har ingen berättat att vi öppnar halv tolv idag, inte kl 10. Man känner sig så älskad och inte alls bortglömd. För det andra smakar allt jag äter illa. Typ salt och bara blä. Vet inte varför! Köpte en kopp kaffe medans jag väntar på att få börja jobba... kan inte dricka det! Smakar äckligt! Jag är nog döende.


Bussar ner till ung vänster möte. Det är s...

retrocamera_shot (MMS)

Bussar ner till ung vänster möte. Det är så stört fel att vara förkyld på sommaren. Favoritsandalerna och halstabletter... det passar inte. Som en borgare i en bruksort. It's just wrong! Vad som är helt rätt är radio guld i Sundsvall, take on me, thank you for the music och annat nice.


Över en timmas bilfärd till jobbet. Men se...

retrocamera_shot (MMS)

Över en timmas bilfärd till jobbet. Men sen är denna helg slut, då stundar andra uppdrag. Roligare ung vänster saker, möte med arbetsgruppen och hälsa på fadderdistriktet. Can I get a "woop!"?


Sliter ont på jobbet och är förkyld. I Wil...

retrocamera_shot (MMS)

Sliter ont på jobbet och är förkyld. I Will battle on. I morgon är det slut för den har gången och då blir det mysvecka delux med Nick. Nu går jag till sängs med Mr strepsil and miss bafusin, oh yeah!


Kör mot Sundsvall från ett nedgånget Borlä...

retrocamera_shot (MMS)

Kör mot Sundsvall från ett nedgånget Borlänge, men stannar på vägen för att hälsa på den här grabben och hans nygifta päron. Kaffe och krusa var inte dumt, tack och grattis!


"I fell into a burning ring of fire, i wen...

retrocamera_shot (MMS)

"I fell into a burning ring of fire, i went down down down and the flames went higher, and it burns burns burns..." Hittade en "cool" hatt på simons hatthylla. Elin aproves! (finns det nått som heter glamcountry? Kanske är min grej trots allt..)


SÖNDAG. Nu är det slut på Peace and love. ...

retrocamera_shot (MMS)

SÖNDAG. Nu är det slut på Peace and love. Förkyld och ont i halsen, trött, skavsår, ni vet. Men det är ju som typ självvalt, och efter Dylan igår så känns saker inte lika mycket i allmänhet. Det var så jävla bra. Svajade in på scenen och drog igång everybody must get stoned, han såg glad ut och showade lite, det var SÅ över all förväntan. Efter det spelade han dont think twice its allright... sobfest2011 vill jag lova. Det var så mycket känslor. Tack Bob, tack som fan!


LÖRDAG. Missade Filip och Fredrick, det va...

retrocamera_shot (MMS)

LÖRDAG. Missade Filip och Fredrick, det var så jävla fullt med folk så inte ens halva kön kom in. Nu sitter vi så långt fram som möjligt och väntar in Bob Dylan med några hundra andra. Börjar om en timma och en kvart. Det är bara jag och Nick. Det blir en kramig och antagligen gråtfylld konsert för min det. Wow alltså!


LÖRDAG. Skulle vilja vara längre fram! Men...

retrocamera_shot (MMS)

LÖRDAG. Skulle vilja vara längre fram! Men är glad ändå. Har en gosig kille med mig ju. "may your heart allways be joyfull and may your Song allways be sung"


Filip och Fredrick gick precis förbi med m...

retrocamera_shot (MMS)

Filip och Fredrick gick precis förbi med megafon och en svans ungdomar. Vi ska se dom på graceland om mindre än en timma. Jag kan dock typ inte fokusera på nått annat än - snart Bob Dylan. Är typ nervös och spattig!


LÖRDAG. Alla är lite extra seg idag. Stack...

retrocamera_shot (MMS)

LÖRDAG. Alla är lite extra seg idag. Stackars laura jobbade på campingen hela natten och får ta igen sig här lite. Det sägs att den vanliga campingen är rekordäcklig i år, att stövlar är ett måste. Jag löser korsord, Simon läser recensioner för gårdagens band och Bob Dylans mysigaste låter spelas. Typiskt chill.


FREDAG SLUT? Nu är det lite kaos på blogge...

FREDAG SLUT? Nu är det lite kaos på bloggen. Detta på grund av sjuuukt dålig mottagning med mobilen, bland kommer sms/mms iväg, ibland inte. Men innan inlägget "glömde bilden", ska såklart ett annat inlägg vara. Detta: "FREDAG. Laura och Nick på teddybears. "är ni där ute? Det glädjer att gammalt gubbhjärta" citat från sångaren. Alla runt mig dansar, jag bloggar. Woooooopness." Hoppas förvirringen lättar, haha!


FREDAG. Nöjer mig med att stå en bit bak o...

retrocamera_shot (MMS)

FREDAG. Nöjer mig med att stå en bit bak och poppa till the strokes och deras "someday!.. sometime!..". Idag har allt varit så bra. Alla har varit pepp, träffat folk man känner och ölat i "öltälten". Efter detta bär det hem och diverse sängfösare och playlist a la tomorrow. Dagens + allmän peppness. Dagens - vette fan?


Jag glömde bilden, Gaaaaahahaha #fyllebikten

retrocamera_shot (MMS)

Jag glömde bilden, Gaaaaahahaha #fyllebikten


Jag och laura gunga och dansade på timbukt...

retrocamera_shot (MMS)

Jag och laura gunga och dansade på timbuktu i hettan bland andra svettiga kroppar. Hittills badat spelningen, min nr one favoritskåning, Jason! Nu är det #svennetacos


Varje dag kommer jag närmare vad som känns...

100media_imag090 (MMS)

Varje dag kommer jag närmare vad som känns som en av mitt livs höjdpunkter. I morgon är det lördag, i morgon kommer jag få se Bob Dylan spela live. Jag känner mig overkligt lyckligt lottad som får den här chansen, som jag har kämpat för att vara här.


TORSDAG SLUT. The Ark, avskedskonserten, b...

retrocamera_shot (MMS)

TORSDAG SLUT. The Ark, avskedskonserten, byebye ark, in lust we trust. Allt var som det skulle med nostalgiska outfits och en galen Ola Salo (it takes a fool to remain sane). Konserten avslutas med calleth you, cometh I. Goodnight Borlänge, we love you!


RSS 2.0