now i baith in light, something just isen't right

Gosh, jag är så jävla happy happy happy. Varit på provfotografering hos Model lab, och det ser ut som att jag kan få jobb som fotograf hos dom. Det skulle vara asrolig. Jobbigt och krävande, men så värt. Att ha ett jobb, och att få fota. Så på moln idag.
Sen pratade jag med personalansvaruge på ICA Alnö, och om det behövs extra hjälp i sommar så tror jag nog att dom ringer.


Allt flyter på rätt bra va?


Dessutom hämtade jag ut en beställnign från e.l.f, lyckan av nytt makeup är också fullständig. Beställde en lipstain för första gången. Den är i färgen Heartbreaker. Det är den ni ser på bilden, och den är så clen och matt och mysig. Jag gillar den verkligen, nu får vi se om den håller i timmar som det utlovas.


Låten är Under your spell

A true love of mine..

Gör sånna här por-plåster med lim. Det känns fräsch.. efteråt. Så är det väldigt kul att att kladda och hålla på. yey. Så är det så jävla fint väder, sjukt skönt! Ska handla senare, för jag har ett 300kr presentkort på panduro. Så jag ska köpa smyckes saker så jag kan göra egna smyckaen. Det är ju hur kul som hellst! Cenitlera tror jag på.
Låten ar Scarborough fair

Har inte ens sett tussilago, så kommer man...

100media_imag051 (MMS)

Har inte ens sett tussilago, så kommer man till huset Joel bor i. Det blomstrar våren! Underbar syn.


Men när vodkan gjort oss vackra så lovar jag att rädslan aldrig mer ska bo hos dig, och månen är mitt vitna, tusen å en natt.

Okej, jag kommer inte ihåg att Buffy hade såhär snygga kläder!?!? Och ja, jag kollar serier hela tiden och bryr mig mycket om vad karaktärerna har på sig. När jag kollade Buffy sist klädde jag mig typ bara i svart.. och trasiga strumpbyxor. Så jag uppkattar var denna superfina klänning mer nu.


BOWANGAAA
Ps. I love Giles.


Låten är ... när vodkan gjort oss vackrashe's just the girl for me and I want all the world do see we met, mmmmmm!

Är det bara jag eller var den här klänningen asfin? Sitter på en asfin tjeje också. Om det här är leopard så är jag okej med det, annars har jag svårt för det. Inte i almänhet, bara på mig. Funkar lixom inte. Vet inte varför. 

Saker jag inte kan ha på mig, som bara inte passar/inte är snyggt:

Balongkjol
Halterneck
gäll rosa
Leopard
Zebra
ludd

Det var dom jag kom på nu. Finns det nått du inte kan ha på dig?


Låten är I've just seen a face


Cus I'm a creep, I'm a weirdoWhat the fuck is this shit!?!? Det är inte ens den tiden i månaden. arrrgh.
Några tips mot megafinnar?


Låten är CreepTraskat runt på IKEA och övriga Birsta ida...

100media_imag050 (MMS)

Traskat runt på IKEA och övriga Birsta idag, helt slut! Har ärvt en väska som farmor har gjort i läder med ett blått småblommigt innertyg och tenn broderi på fickorna. Glad och stolt över den.


If you're ever feeling down grab your purse and grab a taxi to the darker side of town, thats where I'll beNär jag snackar med kompisar och folk i allmänhet får jag känslan av att man inte riktigt har koll på vad man kan göra åt sina ögonbryn. Det finns jättemånga tutorials på hur då formar dina ögonbryn, sök bara "shape eyebrow" på youtube så hittar du. Men jag tänkte bjuda på lite allmän ögonbrynsvård, vad du kan göra och vilka för och nackdelar dom har.


Tämj dina ögonbryn ;D
1. En underskattad "teknik" är att borsta ögonbryn. Om du använder en ögonbrynsborste en gång om dagen får du i längden snyggare och mindre bångstyriga ögonbryn. enkelt ju! Du ska också gärna borsta innan du fyller i dom, om du gör sånt, för att underlätta jobbet. Du kan också använda borsten om du har fått för mycket färg/för skarpa linjer, när du fylde i. Då kan du borsta igenom en del för att sudda ut färg och skarpa kanter (Ett annat knep jag nästan alltid gör är att använda vanligt hudfärgat eller neutralt puder och borsta i och igenom ögonbrynen för en naturligare look)
2. Något som jag tror dom flesta gör är att plocka sina ögonbryn med pincett. Som sagt innan kan du forma dina ögonbryn, och detta är bästa sättet. Tänk på att spänna huden när du plockat och dra i samma riktning som håret växer. Fördelen med att plocka, i kontrast med att raka, är att du får med hårsäcken och det tar längre tid innan strået växer ut. Nackdelen är att du huden blir röd och lite irriterad när du plockar, då du ska inte göra det innan du ska ut. Gör det någon vardagskväll och ha bra ljus och ta god tid på dig.
3. Ögonbrynskniven, som det heter. Denna använder jag för att hålla efter. Man drar den med platta sidan längs huden. Man blir inte lika röd och irriterad, i princip inte alls, så detta kan man göra innan man ska sminka sig om man ser några nykomlingar där man inte vill ha dom. Nackdelen är att två dagar senare så sticker dom upp igen så. Lite stor och bökig att använda ibland, kanske finns mindre(?) men jag gillarn' starkt!
4. Ansa. Detta är nog tekniken som många är främande för. Har man problem med stån som spretar och inte vill ligga rätt, elelr helt enkelt vill ha välansade ögonbryn, då är detta för dig. man använder en ögonbrynskamm och kammar upp stråna och klipper med en sax som har böjda blad. Se till att klippa innifrån och ut, med sax-böjen neråt. På det viset formar man stået på ett sätt som gör att det naturligt lägger sig rätt. Börja med att klippa lite, så du inte råkar ta för mycket och får ojämnheter. Du kan även kamma neråt och klippa, jag gör inte dte för jag har inte så täta ögonbryn, tyvär, så jag måstye ta det lite försiktigt med det jag har.
Här har vi dom verktyg jag använt. Uppifrån och ner: Ögonbrynskniv, nagelsax, pincett, ögonbrynsborste/kamm


Hoppas ni läre er nått användbart, tämj era ögonbrryn!
Live long and prosper <3


Låten är Let's dance to Joy Division

I've seen your face on the marble arche, love is not a victory march

Suktar efter denna balett från eyeslipsface i fina basfärger. Man blir aldrig nöjd, och vill alltid ha mer. Girighet och begär, ursch för att vara människa.
Låten är halleluja

Gimme head with hair Long beautiful hair Shining, gleaming, Streaming, flaxen, waxen!
Jag är en såndär "vad jobbigt det är med nytvättat hår-människa", glansigt och glidigt, svårt att sätta upp. Men trots det så blir jag aldeles kär i håret efter en inpackning, luktar gott och glider mellan fingrarna. Rekomenderar en inpackning då och då! I stället för att hettstvätta håret ofta. Jag tvättar det kanske var fjärde dag, och när man har längre intervaller så tar det längre tid innan håret blir för fett/smutsigt. Funkar väldigt bar för mig.


Detta är min inpackning.


Peace!
Låten är HairI'll be there for you when the rain starts to fall, I'll be there for you like I've been there before


Kolla in det här!! I två skilda avsnitt i två skilda sesonger så har Rachel och Monica speglande tröjor! KOLLA KOLLA KOLLA! Vilken kul grej, dom har säkert tänkt ut det. Det är så härligt och vara nörden som uppmärksamma sånt här (en i en lång rad av nördar innan mig med all säkerhet).

Coolt va? :D


Låten är I'll be there for you

Även om jag kanske sitter på kåken idag, så får ni hålla med om att det var inte dit jag ville.

Har ritat heeela dagen. Tryckt en del pizza, mulat en del godis, och ritat all the long live day! Visst vill du bara ha våren nu! Jag vet att alla skriver det på sina bloggar, men vem vill inte det? SOOOOL, ÖÖÖÖL, SOOOLGLAAASÖÖÖÖGON, HÄÄÄÄNGA!

Kändes bra att få ur sig. När jag ändå sitter och ritar, några tips eller önskemål?
Låten är Kolla kolla

If you were an ocean I'd learn to float

Älskar min Älskling
Låten är All I want is you

Signe har min tröja! (med min menar jag at...

100media_imag050 (MMS)

Signe har min tröja! (med min menar jag att det är en tröja jag har velat ha). En jättesnygg girl-tee med en Harry Potter sköld, och den har bara sålts i ett antal ex, så den är rätt speciell. Grattis till snyggaste tröjan på konferensen/ i Sverige. Peace!


Fikalichous! Chokladmousetårta på barista,...

100media_imag049 (MMS)

Fikalichous! Chokladmousetårta på barista, mmmmmm! Krämig, sval och fyllig. Den du!


RSS 2.0