Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden

 
Jag tycker vi ska tacka Helen Sjöholm för att hon finns, så har vi gjort det. Tack. Du bringar mitt liv känslorörelse och inspiration. Yes.
Jag har en "Elinmorgon". Så ofta mina nära och kära säger att jag måste tänka på mig, ta det lugnt för fan och spendera lite tid med ELIN. Vilket är så ironiskt för som liten kunde jag ligga på sängen i mitt rum i timmar och bara drömma mig bort. Eller i min gossedjurslåda en hel dag bara för att inte behöva städa, för den delen. Det tog flera timmar att gå de en och en helv kilometerna hem från lågstadieskolan för på vägen hittade jag träd att klättra i, blommor att plocka och humlor att rädda från vägen. Jag undrar var den lilla Elin tagit vägen, jag saknar henne. Hon gick och la sig när hon var trött och gjorde små lösningar på små problem med tejp och lim och ståltråd. Hon var liten och klok och allas bästa vän.
 
Så när jag sitter här denna fredagmorgon och lyssnar på Helen Sjöholm och Tommy Körberg sjunga abbalåtar så får man lite andrum att reflektera över sitt liv. Det är nog därför jag inte gör det så ofta, det är lite skrämmande (hah, "lite skrämmande", freaking terrifying). Men är helt övertygad att alla behöver denna reflektionstid. Nån gång i mina unga år sa min papi till mig att han beundrar människor som verkligen känner sig själva. I den stunden bestämde jag mig för att lära känna mig själv. Det är den praktikenen som jag håller på att ta tillbaka. And hopefully be happier for it.
 
Så kan man väl inte lämna det bara sådär utan att säga att solen har kommit tillbaka och snön har blivit till slask och asfalten tittar fram igen; woop woop! Man tillomed pluggar bätter om det är soligt ute, allting spirar på våren.
Lev väl, vänner!
 
 
 
 

KOMMENTERA
Postat av: sis

En ny era i ditt liv är på ingång. This is interesting! I will stalk your blog and follow your progress. I'm international today. heh. PUSSIS

2014-03-23 @ 08:28:50
URL: http://nattstad.se/swanesjoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0