sol inne sol i sinne tihi

Här kommer det glada inlägget! Vi tar det i ordning.

1. Att kasta de bästa skorna i ens liv var svårt, men det gjordes mycket lättare av att få ett par exakt likadana i handen bara ett par dagar senare. Min fantastiska klasskompis Elin sålde sina till mig för bara 150 kr, i princip helt oanvända! Samma storlek, samma passform. Detta är lycka det!
 
 
 
 
 
 
2.  8 mars kom och gick. Hon kom med massa förväntningar och gick med huvudet högt. Sånt makalöst firande det var i år! Började med en våffelfrokuost med vänsterpartiet där vi diskuterade kvinnojourens viktiga arbete och hur hård bostadsbrist och arbetslöshet slår mot kvinnor som ska ta sig ur misshandelsförhållanden.

Sen var jag hela eftermiddagen med tjejjouren på Ung Magasinets arrangemang där vi lanserade vår kampanj #strippfritt (tryck här, gilla och dela sidan!) Hur kul och bra som helst, och däreter ett skönt pass i feministiskt självförsvar.

Kvällen avslutade jag som konfrensier på Ung Vänster Sundsvalls event på torget som också det var en protest mot strippklubben i stan och kvinnnoobjektifiering i stort. Musik, poesi, musikquiz, kaffe, gemenskap, Superfett! Därefter allmänt hang i goda feministers sällskap.
 
 
 
 
 
 
3. Årsmöte med tjejjouren. Mycket konstruktiv diskussion kring framtida prioriteringar  och en nyvald styrelse. Jag är stolt över att ha fått vara ordförande för denna fantastiska tjejjour, men är också väldigt glad att nu få sitta i styrelsen tillsammans med massa coola brudar och se hårda Sofia Larsson som ny ordförande. Detta året kommer vi växa ännu mer och ständigt jobba för att ge tjejer bättre vardag och ljusare framtidsutsikter.

Så fick jag såklart klä upp mig och sno runt i den nya röda pärlan till klänning. Också väldigt viktigt, heh.
 
 
 
 
 
 
 
Denna morgon var uttdragen och underbar. Mys med en fin person, kaffe med solskensutsikt. Skissar och smider sommarplaner. Jag älskar livet och livet verkar älska mig tillbaka. Tsssss.
 
 
 

KOMMENTERA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0