I cant change even if I try even if I wanted to

 
Same love
 
 
 
Det kommer bli mycket filosofiska, abstrakta och stundvis fett djupa tankar på denna blogg framöver. Den som har kollat in veckans inlägg har nog redan fattat detta. Men vad gör man när huvudet surrar av tankar och bröstet bubblar av känslor av alla dess slag. Embrace it, brah. Jag tanker att vi ska skylla på våren. Våren borde komma med feta varnignstexter. "Kan skada dig och männiksor i din omgivning obs obs obs". Trots det tror jag nog att våren har goda intentioner. Nystart, uppvaknande, förändring.
 
Det är förunderligt hur man kan omge sig med så mycket männiksor, goda vänner och nya bekantskaper, men fortafarande vara så fruktansvärt enam i sitt eget huvud. Jag kan nånstans förstå hur man kan utveckla en personlighetsklyvning, man vill ba ha nån annan där inne att snacka med.

Ja, whatever, hade svinkul igår i alla fall. Följde lite spontant med fantastiska Lou på concert. Jag menar när nån säger "cheerleaderpunk" så säger jag I'm there. Så blev det en fet partykväll också. Var väl på alla krogar i stan minst en gång och fick hänga med mängder av nytt och gammal folk. Men spelningarna var ju kanske egentligen coolast. Det var Sundsvallsbandet Garbo och sthlmsbandt Tiger Bell, och jag med mina bruds shakeade väl rätt så hårt. Ska verkligen börja gå på så mycket sånt på pipeline som möjligt framöver! Rekomenderas intensivt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och här kommer veckans hall of fame av snapchatzzz:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KOMMENTERA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0