You're the cutest jailbird I ever did see!

 

TA CHANSEN. På lördag är det öppet hus här på Västra långgatan i Sundis. Hade ändå tänk bjuda in till skönt umgänge och skojs på lördag, så jag slår två flugor i en smäll. Mellan kl 18-20 är det allmän utdelning av kläder till de Sundsvallsbruds som känner att de kunde behöva lite nytt (och gammal) till garderoben. Så höjer vi glasen efter det och omfamnar kvällen med glada skratt, tjo och tjim!

Lördagkväll, dagen D

 

 
 

 

 

Hade en ny föreläsare idag under kursen tpografi, just denna handlade om kreativt idéskapande. En sån där föreläsning som kommer i alla kurser när man läser något estetiskt kan jag tänka mig, i alla fall i en designutbildning.

Han var typiskt spexig, slängde ut random frågor och fick oss att döpa häst-huvud-statyn i fäldinsalen på miun. Jag tänkte först att det var uppfriskande, men såhär efteråt slogs av en annan tanke. Under föreläsningen definierade han själv kreativitet som att skapa något nytt. Så med tanke på att föreläsare i just det här ämnet alltid är väldigt spexika kanske ett nytt sätt  att hålla i föreläsningen på skulle vara som en sluten, liten, grå mussla. DET skulle varit en kreativt utforma föreläsning i kreativt idéskapande. Just sayin’


KOMMENTERA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0