Forever is our today, who lives forever anyway

Förändring har inget egenvärde i sig, utan förändringen måste röra sig mot något som förbättar. Typ snyggheten på bloggen är en sån lämplig grej att göra om till det batter, kommer ha en skön förbättrande impact i mitt liv iaf, he-he-he. Fräschade upp designen och la till med en ny header, vad tycks?

Jag är en entusiastisk, väldit komisk jourtjej och Ung Vänster aktivist. Lojal så in i h-vete och en passion för att nörda in mig i lite allt möjligt (Tv-serier, Harry potter, kreativt skapande, lekar). Studerar industridesign och bor, till min stora skam, i Sundsvall. Skam eftersom jag kommer från jämtland och det på nått sätt är inbyggt i mig att ogilla Sundsvall, fast jag trivs rätt bra. Skriver också allt som oftast på en dator med inbyggd rättstavning, bra kan man tycka, men inte när den vill stave om allt till engelska ord (hoppas all fel/weird stavning nu ärförlåten) så jag verkar ännu mer svengelska-prettig än vad jag är. Varför ändrar jag inte bara inställnignarna? Skit i det du! Min lojala följeslagare är en svart, gammal kattdam som heter Blixa, hon gillar att sitta på axeln men ogillar andra av hennes slag. Nåja, nog om oss, sånt här kryper ju fram eftersom. Be patient.

Kan ju hämed klargöra vad tusan denna blogg ska vara bra för över huvud taget. Ja, på nått plan måste jag ju tycka att jag har nått att saga. Kan ju va så att det inte finns så manga självklara arenor att saga detta på så då skapar man sig en sådan. Det jag tänker att det kommer skrivas om fremst är random livsanekdoter, mycket stil (kläder, makeup osv) och outfitbilder, feministiska rants med inslag av klasshat. och antagligen insprängt hej-villt med populärkulturella referenser. Lite så har det sätt ut på sista tiden iaf, men har ett ess i rockärmen. Jag tror det kommer dyka upp en och annan micro novel också framöver, jag har så mycket i huvudet som behöver komma ner i skrift eller skis att det inte finns någon återvändo. Magkittlande, eller hur?
 
Och detta är antagligen världens vackraste man, vi har ikväll tittar på braveheart och målat podium för skulpturer. En vanlig fredagkväll. Synd bara att allt i kylen är gammalt sen i jul och ingen av oss har ork att gå till affären, såatteh ingen middag. KONST GÖRS INTE PÅ EN MÄTT MAGE.
 
 
Hoppas du vill hänga med i svängarna, dansa med katterna och hata på gubbslem tillsammans med mig.
Allt gott!

KOMMENTERA
Postat av: Syster

en fab header och clean design. Känner redan ny blogg anda. U go girl. Trotsa sjukdomar och satans moster. Ny bloggstart! Woop!

2014-01-14 @ 13:33:40
URL: http://www.nattstad.se/swanesjoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0