yolokitchen spaghettitipsar

 
 
Pasta är ca 60% av matcirkeln och därför en stor del av det mänskliga intaget av... gluten. Och Italien. Det ställer alltså höga krav på mängden pasta per måltid. Mitt bästa tips för att inte stå där med för lite spaghetti,i till din random ihopblandade såsröra av allt som finns i skaffetiet och frysen, är som följer:

Kan du sluta nävan kring det så är det inte tillräckligt.


Happy cooking folks!
 
 
 
 
 

KOMMENTERA
Postat av: Malin Elfström

Haha agreed! Tydligt och bra tips!

2014-04-08 @ 07:42:17
URL: http://oasens.blogg.se
Postat av: rebecka

HAHA!
Jag och fredrik äter tillsammans + en lunch, pasta i storlek av en fem krona.

2014-04-08 @ 09:47:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0