The words she knows and the tunes she humms

Egentligen är det dags för snapchat sunday men har inte tid med det heller! Det har ju varit 30årsfest! Tyckte att det eventet var viktigare än snapchat, faktiskt. Det är där jag drar gränsen.

Det var min vän Muz som drog till med 30års fest med 80- OCH 90-tals tema och det gav goda reslutat. Det är också ungefär hur kul som hellst att hon inte kuna välja ett decenie utan var tvungen att ta ett spann på tjugo år. Tror 90talet trumfade 80talet denna gången, kan vara för att 90's har en revival nu (TACK GUD). Det bjöds på snittar, bål och tårtor, kanske väldens bästa hostes. Hur kul som helst!
 
 
 
 
Jag var ju otroligt pepp på denna fest, har samlat på mig en 90tals outfit i flera veckor och här kan ni se resultatet. Jag körde på en girlpower look som kan ses som en merge mellan gingerspice och sportyspice. Var in carachter hela kvällen och fick posa i duschen (såklart??). Kan inte bli för mycket läppenna, eller? Smånypor, hög tofs, choker, yinyan tattoo, magtröja, osv, osv. Skulle vilja säga att alla detaljer är en 90's referens på ett eller annat vis. (Den tredje bilden skulle kunna vara skolfotot på storasyrran till min bästis när jag gick i klass 3. Hon höjden av cooooool)
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är resten av de glada människorna! Tack Muz för ett spektakel <3
 
 
 
 
 
You're from the 70's but I'm
 
 
  Foto: en blanding mellan mig, Muzzamil Azlam och Kalle Olsson
 
 
 
 
 
 
 

KOMMENTERA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0