see how they fly like pigs from a gun see how they run. I'm flying.


what have I done what have I done how come I feel so small

Hade mer än en hot date ikväll! Traskade till Frösön och hängde med Becka på balkongen tills solen gled nedanför bergstoppen. Vi kollade på bilder från 2005 och framåt och tackade de över makterna att vi, tillsammans med tiden, tagit oss vidare. Nu sitter jag här med Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte och njuter av en lagom stor burk oliver.

stay with me lay with me soon I'll be gone


can anybodyyyyyyyyy find meeeeeeeee somebody

picnick. äppelklyftor. skissblock. barnböcker. pressokaffe. filt. smörblommor. fikabröd. kolpennor. näckrosblad. kaja. solglasögon. hängselbyxor. barfota. kyssar. suddigum. systemkamera. kyrktorn. microobjektiv. sommarplaner. gapskratt. du.låren är queen - somebody to love

You better run, better run, out run my gun

Heydiho. Inte är man sämre än att man jobbade i kårens entré fram till 23.30 I går på en av terminens folkfylldaste kvällar, bartömningen. Det är faktiskt förträfligt fint att kunna bidra till att studentlivet är så pass skönt som det är. Man får snacka med massa folk, hjälpa visa och driva med andra. Inte allt för illa va? Sen när man går av kl 23.30 så anslöt man sig till kalaset - ju! Sista kvällen med klassisarna, för nu flyger de flesta åt landets, och grannländernas, alla olika hörn. Jobb, såklart.

Det här året hade aldrig varit något utan denna klassen och dessa homies. Plugga är en ynnest när det sker med er. Nu ska man bara checka av en grym jobbsommar I ÖSD också, ingen fara det kommer som gå av sig själv, ska ju jobba med Becka och hänga med Linda (och morsan?) typ varenda dag. Sweet, sweet life.
 
 
Orginalfoto: Mikael Persson

Låten är Pumped up kicks
 

RSS 2.0