I'll follow, I'll follow you, deep sea baby. I'll follow you.

 
 
 
 
 
 
 
 

Dirty, dirty, dirty, dirty, dirty, dirty sucka, you think I can't get hurt like you, ya motherfucker

Det börjar med att man kommer hem och äter kyckling med händerna, sådär som när ingen ser. Samtidigt tittar man på Bring it on, classic cheerleader highschool skit, episkt. Så tar man upp en pincett, plockar brynen lite. Så plockar man lite i sminkväskan, bronzer, eyeliner, highlighter och sen är det ju som kört. Efter det var det fullt mayhem, helt själv i en väldigt tom lägenhet, som upplagt för lite photosession. Man är ju knappast riktigt klok.

Detta är är för mig dock inte ett ovanligt händelseförlopp en söndagseftermiddag. Men nu ska jag dra igång nästa sugiga och härliga tonårsrulle och bäddar ner mig lagom till att kvällsolen sakta glider ner bakom frösöberget.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave the body leave the mind, every promise, every place behind

 
 
 
Blev så impad av den här tjejen. Älskar när folk går loss lite mes smink, livar upp ju! Här kan ni kolla hennes inlägg och andra makeup adventures.
 
 
Peace brahz

Ringing through the madness, reasons for the cold

 
 
 
Här på bloggen blandar vi friskt med bildkvalitén, lite krydda i tillvaron, va? Snålåkte med Momma från Föling till stan igen, efter någon dag "på gården" hos Mamms. Det var mycket mys på altanen i regnväder, dricka, te-kaffe-zongo-vin, äta fantastiskt gott och måla naglarna på Momma. Så mycket mys att man blir snurrig.
 
Och idag fyller Pappsen år så om ett par timmar är det buss till krokom (/kräkom/krökom). Hänga och äta middag, vad jag gör bäst med andra ord. Kul ju, grattis Pappsen!
 
Swag along, folks, swag along.
 
 
 

I wanna live I wanna give

 
 
Dessa flytande samtal om hur underbart det vore att åka iväg, uppleva, träffa och vara. Så manga drömmar och önskningar har uttalats i trevande telefonsamtal och i morgonskenet på balkongen och andra intima och ointima samanhang. Trodde jag att det skulle hända? Ja, det gjorde jag nog för nu är jag här med biljetten och den nya badräckten, åker mot Grekland den 22a augusti.

Sällan att badräcktn är det viktigaste denna resa (kanske solskyddet?!?!) men så fort jag ser den ligga där i resväskan (där mina kläder bor denna sommar) blir jag nästan tårögd. Mitt inre vääääsen har strävat efter att uppleva och SE i hela mitt långa, lilla livet och äntligen är jag på väg. Detta kommer bli sjukt omtumlande 15 dagar i Thessaloniki. Halva tiden kommer vara träffa folk, äta god mat och drika drinkar, andra halvan kommer vara en djupdykning i det grekiska folkets vardag och hur krisen sprider sig in i människors hem. Hur kan man kombinera detta? Donno, men ska göra mitt bästa i alla fall.

Blir det snurrigt nu? Bra, för det är jävligt snurrigt i detta huvud. Jag tror min poäng är: Jag ska åka till Grekland - Jag är lycklig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm just gonna be an optimist about it

Mmmm inte är man som man var igår, eller dagen innan för den delen. så skönt att man bara växer och växer, livet blir ju som aldrig tråkigt, som jag brukar säga.
Fantastiska syster Linda och jag har varit roomie i en vecka. Lånar ju hennes place i ösd så då blir det ju naturligt att hon är där ibland. Både ofta och gärna säger jag! så det har varit jobb hela dagarna och så sex and the city - mys eller lite ölchill på kvällarna. Hann med drinkrunda, pizzamul och fika också. Men nu är det gruvligt tomt eftersom hon ror tillbaka till därifrån hon kom igåååår. Men då hoppade jag på tåget mot Sundis idag ;) Jag kan ju verkligen inte bara vara själv jag. NEED THE PEOPLE NAAAOOOW.

Låten är Bataille - pompeii

RSS 2.0