I can be your coffee on a monday morning, I can be a joke when the work is boring

 
Vad hinner man gora pa fyra dagar i Grekland? Beror pa varfor man akte hit in the first place. Har haft soliga dagar pa vackra strander till att borja med, men nu blir det andra bullar. Jag jobbar pa ett fotoprojekt som ska reflektera verkligheten av det grekiska folket i krisen. Samtidigt har jag det supertrevligt med promenader i fororten och ett par ol pa stadens hipstrigaste bar. Har ar en liten titt pa hur jag har det. Men det ar inte over an, tva veckor till blir det i Thessaloniki. Klagar gor men da rakt inte!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Låten ar Miss Li - Transformer
 
 
 
 

 
 
 

I've been inlove before and I found that love was more than just holding hands

Mitt hjärta snörper över hm's höstkollektion, fördriver tiden på tåget med lite klädeslängtan. Fantastiskt bra att lönen för augusti kommer i september för när jag är hemma igen ska jag inköpa. Det finns inga andra alternativ.#displayshoppar (som fönstershoppar fast i mobilen) låten är Beatles - if i fell

The freckled in our eyes are mirror images and when we kiss they're perfectly aligned

Tänka sig att man jobbat sista dagen för sommaren nu. Tänka sig att man i morgon kommer få komma hem till sin egen lägenhet. Jag kommer att gosa med tapeterna och smeka gardinerna, längtat hem till västra långgatan ett tag nu. Dessutom är jag mitt uppe i ommöblering och allmänt inredningsfix där hemma, så himla pepp på det (få se vad man hinner innan onsdag). Men tack kära Östersund, och kära Jämtland, för den här gången. Nu mot nya äventyr....Låten är the postal service - such great heights

Here comes the sun, dudududuu, here comes the sun, I say it's allright

Två kvällar av syverkstad. Visst kommer man nånvart men man kommer dit i lite för maklig tackt. Men mitt bränsle är att få hoppa på ett plan nästa vecka, tills dess ger jag allt på jobbet och är glad åt det fina i livet. Men nu är klockan lång over tio så vad jag gör uppe vette katten!
 
 
 
 
 
 
 
Becka skickar bild, jag har officiellt blivit sommarkysst.
 
 
Låter är Here comes the sun, The Beatles
 

Å trodde jag var stark men jag hamna i en park å levde på att sälja haderattan da da ompapa

Var typiskt ledig igår. Sorterade kläder i olika högar (nått av det mest meditative jag vet), tvätt, rent, grekland, sy om/laga, Lindas kläder ect, ect. Lagade middag hos Anna, guybashing och klädprovning. Köpte en klänning utav na för 70kr, schysst blåsa va? Så ska man bara tvätta alla sina jävla kläder i dag dårå. Det är ett underbart helvete hela den här tjusiga skiten. Den meningen satt bra kände jag. Peace peeps.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Låten är kolla kolla
 
 

FREE YA MIND AND THE REST WILL FOLLOW

THESSALONIKI
 
 
 
 
 
 
 
Nästa torsdag, då är det hit jag åker. Thessaloniki, Grekland. Näst största staden och definitivt den största staden jag kommer ha besökt i mitt liiiiv. Jag åker med en infödd och kommer bo med han hos hans familj vilket känns jävla värt. Inte nå jävla SCHAAARTER, som jag brukar tänka tyst för mig själv i stället för att säga det när folk snackar om kliniska och typiska semesterresor. Sorry, men.. sorry.

Vi ska besöka alla lokala pubbar och barer och resturanger och caféer som jag bara hinner. Såklart bada och skojsa på en sandig strand med en drink, men den kommer vara välsignat turistfri. Ska gå på grekiskt bröllop och hänga med grekiska släkten. Gonna do it right alltså. Detta inlägg kändes så himla in your face, det är såklart inte meningen. Jag är bara jätte, jätte, jätte peppig, framförallt eftersom jag typ aldrig åka någonstans och min själ suktar efter upplevelser och äventyr i andra länder. Så där som mina kompisar gjorde redan i mellanstadiet. Nu... är det min tur.
 
 
Tack.
 
 
 
Låten är Free ya mind
 

I know a girl, who's like the sea

Sommarnätterna mörknar tillsammans med mina färska blåmärken. Jobbar i Östersund cirka två veckor till, men vill mest hem till Sundsvall nu och pimpa lägenheten, massa, massa idéer. Men ska inte neka att jag haft en toppensommar i ÖSD. Vackra Östersund. Många lugna pubkvällar, besök av fjåsen och häng i Ung Vänster tältet under Storsjöyran. Det tackar man för!
 
 

 
 
 
 
Men innan jag kan börja måla mina möbler vita så ska jag ju iväg till medelhavet, och nej  jag kan inte prata om nått annat. Det som gör det hela värt att ta upp igen är för att VI ÄR BJUDEN PÅ GREKISKT BRÖLLOP. Guuuu' jag är så lycklig att jag storknar.
 
 
 
 
Låten är No line on the horizon

You’re a shooting star I see, a vision of ecstasy, when you hold me, I’m alive

Budgetsnygg. Tycker jag i alla fall, den bästa blandningen av reagrjer, second hand och aregods. Jag peppar fortfarande stenhårt inför Greklandsresan och förbereder på bästa sätt. Att köpa kläder av tunt tyg som ändå täcker större delen av kroppen. Ja, vaddå?? Är ju ginger vafan. Annat trevligt jag fixat inför resan: Talk (Att ha "down there" vid långa promenader på stranden såklart) , gästpresent, matchande underkläder i havsnyanser och små, små strumpor. Det låter väl fulkomligt rimligt? Nu m¨åste jag bara ha en väska att packa i......
 
 
 
 
 
Klänning: Åhléns, 69kr
Skärp: Monki, 20kr
Glasögon: Åhléns, 99kr
Halsband: Eget hantverk, fimolera
Armband: Fått av Beckasus
Skor: 100kr, dinsko
Smashing personality: Priceless
 
 
 
 
 
 
Låten är Diamonds

If you go when the snowflakes storm, when the rivers freeze and summer ends

 
 
Nog för att det är en min som ger sken av att vara tillfreds med livet, men den här bruden var fett opepp igår. Onsdagkvällar denna sommar är dedikerad åt att umgås med härligt chill på brunkullan (klub Corazon-kväll) men så visade det sig att ingen ville följa med mig. Huvva! Man bara sms'ar och sms'ar och känner sig mer och mer like a desperate woomaaan. Men det är inte som man har lusten att gå själv. Kanske inte modet heller. Men nästa onsdag era jävlar ska det MYSAS på BRUNIS, annars gör jag slut.
 
Och snälla lyssna på den här versionan av den här fantastiska låten.
Låten är Girl from the north country
 
 

RSS 2.0