oh the longer the waiting

You know I'm a sailor, tomorrow I sail.It's a hard way of living but I know it well.And if I surrender my life to the sea, you can marry another it's alright with me.Oh the longer the waiting, the sweeter the kiss. It's better my darling I promise you this.Next time I see you I won't let you go.will you wait for me darling? I need to know

Isn't anybody going to listen to my story, all about the girl who came to stay

Jag tog med en vacker vän ut i Sundsvall och fotade, det var himla kul att ha kameran i högsta hugg igen. Men bilderna på hen är inte ämnade för denna blog, men jag kan lova att de var pretty damn good. Däremot så fick jag posa lite i kyrkan också, iförd en rätt så schysst vår-outfit. Ny kjol från h&m och nya apa-höga skor från skopunkten, väldigt nöjd med dessa.
 
 
 
 
 
 
 
Låten är Girl
 

We had to learn how to bend without the world caving in

 
Att packa ihop hälften av ett gemensamt hem är ju inte nått man gör i en handvändning. Rätt så fysiskt och psykiskt påfrestande i blandad kompott. Men när man lindat in allt poslin i tidningspapper och bygg-sats-packat ett helt liv i praktiska formationer i IKEA-lådor kan man i alla fall klappa sig själv på axeln för a job well done.

Själva flytten gjordes igår, alla möbler är på plats och jag har packat upp en hel del redan. Men det är en del kvar att flytta och det gör jag nog idag. Om je orsk. Katten ska i alla fall få flytta in idag! Det var så tomt utan henne igår, underbara lilla lurviga stosha.

Sen vet jag ju hur fuskigt det är att använda sina instagrambilder på bloggen, men annars skulle det här inlägget varit bildlöst och det är väl värre än allt??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Låten är I won't give up
 

RSS 2.0