Cover me in all that blue, little boy such precious joy, is dead to the world

Fick en makeup craving som bara kan kväsas med - chocker - makeuping. Denna gång plingade ingen på dörren mitt i förvandlingen som jag fick skrämma, tyvärr. Inspirationen började med ett stjärnregn, övergick i allmän space-känsla och slutade nån stans som jga inte vet vart, men det var kul. Det är vad som är viktigt.
 

 
Låten är Dead to the world

When your love's away and you feel betrayed, we're the music, sweet music

Nu har den kommit, min fantastiska nya mössa. Blev ju vinter fort så då måste man ju byta mössa, och denna är en Neff från Blue tomato. Eftersom det är one size hade den lite konstig passform men jag tror den är rätt lätt att töja till rätt storlek. Får blöta den och trä över en pumpa (säsongsenligt), hehe, för att töja ut den till min lite större huvudform. Ugglan!
 
Idag är den efterlängtade halloweenfesten på Kåren också, och jag kommer lätt vara läskigast där. Har varit mycket gingerskämt på sistone, så nu ska jag visa hur mycket jävla ginger jag kan va! Tack vare klasskamrat-Lises sköna idé. Bilder kommer, jag lovar.
 
 
 
 
 
 
Låten är Dance with somebody
 

And my heart is a vivid road, covered up in the winter snow

 
 
 
Saknar btw min gulliga lugg. Men jag tänker hålla ut. Hår.
 
 
 
 
 
Låten är How wrong

You're so self-satisfied, I don't need you. I got to break free. God knows!

Vänner!!
 
Det händer så mycket nytt och jag har så roligt i mitt liv, tar mig inte ens tid att ta lite bilder för att lägga på bloggen. För en sak vet jag, kan inte uppdatera utan bilder. Vem läser vad jag skriver ens? huh? Men nu tog jag lite shaskiga mobilbilder bara för att kunna lägga dem här och skryta med mina nya kläder och fina nagellack. Det var vip-morgon på h&m denna morgon med 20% på hela sortimentet, även reavaror. Crazy. Plus att jag fick kaffe. Dränkte mitt dåliga samvete över att bidra till dåliga arbetsförhållanden genom att handla där med kaffe. did that make sense? Nåja, I present to you....
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
Låten är I want to break free
 

läste i morgonbladet att det senaste lustmordet bjöd på en mängd pikata detaljer

 
 
Fick massa cred för min nördiga tröja idag, härligt när folk vet vad som är snyggt höhö. Urblekta, noppriga, halvdassiga t-shirts med mario på, tydligen. I've got Mario close to my heart. Nästa nördiga t-shirt blir en Community merchandise härifrån!
 
 
 
 
 
Låten är personliga persson

There's nothing that a hundred men or more could ever do

Ja det skulle bli nån annan men det blev den här och vi går väligt bra ihop. Kallar han Portfölj'n.
 
 
 
Låten är Africa

RSS 2.0