It's a kind of magic

 
 
Har ju varit förträffligt kreativ på sistone vilket självklart resulterar i lite härlig konst. Känner mig lite tradig dock, jag menar, målar bara människor i princip och hälften av dem har solbrillor. Men gillar man stil och folk och brills så är det väl svårt att låta bli va.


Peace Brahs
Live long and prosper
 

No one's laughting at god in a hospital, no one's laughting at god in a war

Förkyld som fan. Pendlar mellan att vara lullig och halvhög på värktabletter eller as-arg in pain. Men att ha halsont från halsgropen upp i öronen, inte metaforsiskt eller målande uttryckt utan snarare exakt, ger mig lite insikter om livet. Jag skulle aldrig kunnat ha levt och vart lycklig om jag fötts tidigare i historien. Är head over heals tacksam över ipren och alvedon och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dem. Men tänk att ha levt i en tid utan elektisitet eller rinnande vatten med hål i varje tand, förslitningsskador i varje led, ett barn tagen av pesten och sen halsont uppe på det. Männiksor måste ha haft ont i kropp, hjärta och själ konstant! Blir svimfärdig bara av att tänka tanken.
 
Varsågod för detta lilla lyckopiller, nu ska jag ta tre egna on my end. Två alvedon och en ipren borde hindra mig från att börja kasta glas i väggen.
 
Sjuk Elin innebär arg Elin.
 
 
Ja jag tycker väldigt synd om mig själv. Var ändå förbi campus för att hålla ett kort föredrag trots feber and shit så på vägen hem släpade jag mig in på Indiska i jakt på en större te-mugg. Blir faktiskt lite gladare bara jag ser den där te-kule-grejen. Ser ut som en spira! Med en grön ädelsten. En smaragd. En spira värdig Drottning.
 
 
Allt gott!

RSS 2.0