Home is wherever I'm with you, home, let me go home

 
 
Kände att det stundade för en före och efter bild. Bara för att visa vilka mad skills jag har när det kommer till att makea mig själv. MAD SKILLZ I TELL YOU. Så fort jag sätter upp luggen bakåt så tänker jag - indian. And I like it. Lite fjädrar och pilbågar så är det klappart och klart.
 
Nu är det långfika med mig själv och rikstingshandlingar. Adios.
 
 
Låten är Home

Come on bro I got tigerblood!

Måste erkänna en sak. Har blivit kär i Instagram, det är därför jag har varit lite frånvarande. Men försvinner aldrig, nej nej tro aldrig det. Har idag tagit en helt vanlig långärmad svart tröja, som hade lite hål här och var, och gick lös med saxen. Det ni ser här är starka sommarkänslor och ett fransig maglinne.

Let the summer come!


Vill du hänga med på vad som händer med mig, mina tokiga jobbarkompisar och livet så är jag @FabianSkarp på Instagram!
Låten är Winning

it turned cold and thats where it ends, so I told her we'd still be freinds
Stres soch press gör inte mycket för själsfriden, inte spöregn och sporadiskt snöfall på våren heller. Så inte toppen idag. Gick av en slump förbi makeupstore och insåg att jag kan lika gärna fylla på lagret lite. Så var dagen lite finare efter det i alla fall. Bara att "beige" var lite mörkt puder för mig, men fan det är ju sommar snart och den kommer med löfte om fräknar.
Låten är summer nights

I could stay home evey night, wait around for mr Right, take cold showers evry day and throw my life away

 


Hade massa viktigt att göra så jag lekte lite galet med makeup i stället. Som vanligt orkar man aldrig göra båda ögonen, därav de mystiska frisyr-för-ögat-looken. nu när mission är complete så är det bäst jag sätter mig och skriver så fingrarna blöder. Wohaya good folken!
 


 
 


 


 


Låten är What's the worst thing I could do


RSS 2.0