Every color you have in your mind, I'll show them to you and you'll see them shineTog och drog till med en sån där "butterlugg", eller "hög som ett hus lugg", vad du nu vill kalla det. Om en timma elelr så åker jag till Kiruna. Som jag döpt till Klirret (För att det är en stad som ligger på en "guldgurva ("klirr" som i klirret av pängar")). Hoppas på att ta lite schysst blider att dela med mig av där, beroende på hur slitsamt det blir, elelr inte blir. Peace!Låten är Lay, lady, lay

Some cute cat I happen to meetMJUKISMUNDERINGENLåten är Thomas O'Malley CatFalling, yes I am falling, and she keeps calling me back againSTRÅLANDE SOL. BAR ASFALT PÅ VÄGARNA. DAMM I LUFTEN. SLÄPP FÅNGARNE LOSS DET ÄR VÅR!


Och jag har så mycket att göra. Två möten idag och sen ska jag handla middag lunch och frukost åt 10 personer. Men sånt blir desto trevligare att göra i fint väder, sant, obitter! Tog mig tid att fixa håret ändå, det var år och dar sen jag la manken till när det kommer till hårmanen, men det var kul. Lite puff, lite hårnålar, lite flätor. Känner mig hippie-western och alive! Har dessutom rensat och lagt undan en tredjedel av kläderna jag hade i garderob. Men har också fått en hel kasse fantastiska kläder av Lena. Jag kallar det the cirkel of life!
Låten är I've just seen a face

Suddenly I turn around and she was standing there, with silver bracelets on her wrists and flowers in her hairSånt där stod vid kassan och ser fina färger impulsköp.
Look how they shimmer!I wanna hold your hand, I wanna hold your handFyndade lite på stan. Helt sant. Fyndade LITE och shoppade vanligt resten. Jätteoversize tröja från Kapphal för 50kr. Den är astrevlig att ha på sig, loving the flooow. Ny ring också. Turkos är min månadssten och det känns helt rätt.Har du vin och sprit så att det räcker att få hela fjärden full av sorger
Jeansväst och grönt stickat linne från H&M. Nu när jag fick sån lycka av att shoppa och den lyckan börjar lägga sig så vill jag ha mer. Shoppaholic is just aroud the corner, isn't it? Men fetsnygg väst, right??

Låten är För sent för Edelweise

So sing little darling, sing with me

Eeeeyo! Gjorde en shoppingrunda med två brudar vid namn Emelie och Elin på Birsta, av alla ställen. Det blev dyrt, men jag försvarar det med att sist jag köpte mer en ett plagg var i September. Så det är okej. Eller, visst? Jo det är okej.


En av dessa nya plagg är dessa shorts-hängselbyxor. När jag testade dem sa Emelie "du ser ut som en hillbilly-mördare" och det avgjorde det hela, självklart köp. Det blev några plagg till, och de dyker nog upp eftersom här, eftersom jag aldrig kan hålla mig ifrån att använda nya kläder, även fast dom skriker sommar och det fortfarande knapt är vår.


Dessutom grävde jag i förråted och fann mina boots! Stack in handen i ett mörkt hörn, slöt fingrarna om någonting på måfå, och drog fram dessa. Inköpta av en poolare till brorsan mitt första år i gymnasiet. Nu är det dags att (byta skosnörena och) ta dem i bruk igen!

Låten är Emmylou

Every now and then I get a little bit tired of listening to the sound of my tears

Låten är Total eclipse of the heart

Silent night, holy night (kollar på Sabrina tånårshäxan, julavsnittet tredje säsongen)


functioning mad and sadly, have no faith in herself.. or friends.

Förutom emotionella stormningar via facebook så har dagens grej varit att få till en bra halvkroppsbild på mig själv.. ja, mitt liv har mening.


Det är till Röd press, världens bästa tidning, vars nya nummer kommer ut snart. Halvkroppsbilden kommer med en krönika som alla borde läsa för den komemr äga. like big time.
Och systerskap är det vackraste som finns


Låten är... ja, någon som vet? ;)

you wanna know i secret? Promise not to tell? We are standing by a wishing wellMin aldra bästa mor har gjort det igen. Vart så sjukt nöjd över mobilhalsbandet hon skickade mig, som jag visade upp i det här inlägget, så hon fortsatte på temat. I veckan kom en fuperfin virkad axelväsa som bara skriker vårkänslor. Sydde ett innertyg och nu längtar jar bara till bar asfallt och sandaler så jag kan använda den. Iiiih! :D :D


Visst är den ursnygg?

Låten är I'm wishing/one song

you will never be my, you will never be my fool, will never be my fool.Man köper sig en mascara och inser att man faktiskt har ögonfransar. Satsade på en vattenfast också, för att mina fransar är tunga och vill lägga sig nästan på direkten. Om du har samma problem så är vattenfast för dig, den stelnar mer och håller bättre, men om du inte har det probemet så ta inte en vattenfats. Jävla jobb att få av på kvällen.


Låten är Hotel SongRSS 2.0