come seek us where our voices sound, we can not sing abouve the graound. An hour long you have to look, to recover what we took.Yoyoyo! Slängde på mig lite plagg på måfå och kände mig väldigt Pink Ladys (grease) med midjehöga blanga byxor med matchande "jacka". Gillade det och förstärkte intrycket med en rosa skimmrig makeup, något jag aldrig haft föut tror jag, haha. Det är något man passar sig för när man är ginger, but I think I kinda pulled it off. Eller så lurar jag mig själv.


Ska stosa ut i finvädret mot en liten shoppingrunda (<3 lönen har trillat in <3) och efter det ett DS möte med Ung Vänster. Hoppas på Solen, i kombination med att slösa pengar och att umgås med ung vänstrare, ska hela mitt sargade jag lite.


Snälla låt våren komma nu och med den nytt liv.We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer nightBronze Brun Guld Bronze Brun Guld Bronze Brun Guld

One with a black hoodie, one with a white hoodie. Black hoodie, white hoodie, white hoodie, black hoodie.

Låten är Backin' up

All I'd want is you to be my sweet honey be <3Glad alla hjärtans dag Faban Skarp, jag älskar dig!
E.L.F är helt makalöst. Makeup du beställer där är tamejfan prisvärt. Det är billigare än "H&M smink" men mycket bättre. Nu har jag beställt saker som var på rea dessutom, så billigt much, som en alla hjärtans dag present till mig själv. 

Nu har jag massa penslar och kan vara lite pro'igare i mitt makeupande, främst när jag makear andra då. Ska sy ett penselfodral när jag köp ett passande tyg. Även ett penselbälte om jag kommer på ett bra mönster.


Jag är Lycklig idag ;D


Låten är All I want is you

When the rooster crows at the brake of dawn, look out your window and I'll be goneHatt är det nya... hatt! Detta är egentligen inte min hatt,
men den kom av en slump i min ägo och det kan man
ju förståss inte rå för. Så det är klart den används tills
ägaren masar sig hit och hänger med mig igen ;)

Lyssnar på Dylan på megavolym, skriver på tangenterna tills
fingrarna blödsder (true story!) och gungarsnurrarsvänger


Låten är Don't think twice it's allright


Now the neighbourhood's cracked and torn, the kid's are grown up the their lives are worn

Ska bara iväg på en handledarutbildning inför körkortet och got a little carried away med makeupen. Men vad som, jag hade ju roligt.


Insett att man kan ha min nya "halsduk" som pälsmössa. Insåg strax efter det att den inte är så bra på att vara mössa utan att den hellst vill glida antingen ner över ögonen eller av. Men det sket jag i för jag gillar't.Snoriga hälsningar från Fabian Skarp
Live long and prosperLåten är the kid's aren't allright

RSS 2.0