I will tell your story and keep you alive

Veckans looks, så att säga. Härligt mörkrätt läppstift jag fick låna av schysta Weidan igår och fräsig flätad frisyr är det ni kan se här.
 
Men viktigast av allt var ju alv-outfitten jag hade på premiären av The hobbit. Nu tjatar jag ju väldigt mycket på alla sociala medier om den här bioupplevelsen, men förstår ni hur sjukt jävla överpepp jag var på det här? Är förtfarande helt lyrisk, har ÅTERupptäckt midgård och all dess magi. Känner mig nykär. Går som i en dimma och typ andas håriga hobbitfötter, övergivna dvärgasalar och tokiga trollkarlar. 
 
Gick med min Emeloy som också var den som fixade varsin svart rese-kåpa åt oss, sen har jag den karaktäristiska alvfrisyren och jobbade fram en härlig shimmrig makeup som inte riktigt framgår på bilden. Det var bara jag och Emeloy och två andra damer som var utklädda över huvud taget - dålig stil Sundsvall!
 
 
 
 
 

Du sköts i bitar, jag kanske gled i mellan

 
Jag vart tillfrågad att svara på några frågor till Sundsvalls Nyheters nyhetspanel i egenskap av klubbordförande för Ung Vänster Sundsvall. Det var ju kul och sådär men jag skulle också skicka med en högupplöst bild... Vilket jag drodde inte skulle bli något problem eftersom jag har t i o t u s e n t a l s egobilder på datorn. Men snabbt insåg jag att de flesta är mobilkamerabilder, och de övriga är fotade hållandes i kameran och ofta genom en toalettspegel. Så ingen dög! Då fick min fina poolare Sebb ställa upp och ta en spexig pressbild! Är ju fett nöjd, framförallt med Han Solo looken. Tack för det!
 
 
 
Foto:Sebastian Haglund
 
 
 
Låten är Hurricane Gilbert

RSS 2.0