I just laughed til' I thought I'd die

 

 


 
 


 
 


 


Grönt är skönt

 
Låten är when I see an elephant fly

Home is behind the world ahead, there are many paths to tred 


 
 

vi för vendetta vi, vi för vendettaÅh solen och våren kom tillbaka och då ba' BANG flätor flätor flätor och saker i håret. Seriöst, jag kan inte rå för det, det är ett tvång innifrån. Så jag went nuts med fimoleran och ståltråden. Ja, ni ser ju själv. Nu ska jag på Ung Vänster möte och sen tapetsera staden med antirasism eftersom naziklistermärken har dykt upp i centrum. tolereras ej!!
 


 


 


 


Låten är vi för vendetta

I'm a god damn coward than again so are you, the lions rawr the lions rawrJag har plockat undan alla vinterskor och stoppat i förrådet. Rensat ut vinterhalsdukar och gjort desamma med dem. Var ute och fotade nybrustna knoppar och rådjur iförd sandaler häromdagen. På vägen in mot stan kunde man se slänter fulla med tussilagor, vitsippot och blåsippor. Så klev man upp igår till en pånytt vit värld och himlen fotsatte kräkas ur sig snö hela dagen.
 


Men jag låter det inte komma åt mig, enivst besluten om att det är vår, och vår kläver ljusblå naglar och sunkissed makeup, och så är det bara. Plus mys med kaffekopp, såklart. SÅ DET SÅ
 


 


 
Låten är the lions rawr

Wanna disco wanna see me discoNär coola brudar tar en fika på stans stekigaste café (såvitt min vetskap om stekighet sträcker sig) så står det klart för en själv hur fräsig man faktiskt är. Men skämt och sido, en mysig snabbfika på innergården av den simpla anledningen att det är fiket som ligger närmast navet, och visst är man en frekvent användare av den lokala kollektivtrafiken. Det jag och Bell gör bäst är att fika och snacka organisering och gubbslemm.


 
 
 
 
 


Låten är Deceptacon

She would spit in the eyes of fools, as they asked her to focus on...

  
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Longing for what it used to be

 
 
Låten är The kid's arn't allright

RSS 2.0