Vem kysste Elin...Fick en fix-idé om att avgingerifiera mig för en kväll. Är du sådär att du definierar dig väldigt mycket med ditt hår eller din frisyr, kanske näsa eller big bad butt? Kände att jag ville testa en kväll utan hår.

Steg 1. Tämja!


Mycket vax och mycket spray, en liten knut bak på huvudet.Steg 2. Täcka.


sjal, halsduk, klut, whatever, cover it up. Här en sssssiden sjaaaal.
Sen kom en man och sålde saker till mig så jag glömde dokumentera i flera steg och vart sen till dit jag skulle men....


Steg 3. Röja bevisen.


Trots två lager flytande foundation och två lager BRA concealer och puder på det så der man fräknarna. Dom kanske har magiska krafter? Sen var dte bara att ta en mörk ögonskugga och fylla i bryna och sen visste ingen vad jag egentligen var. A ginger in desguise.
MAKEOVER


Låten är Nu kan du få mig så lätt

I saw her face in a dream last night a vision so bright and so clear

Såhär "utspökad" var jag igår när en tant plingade på dörren och ville lämna av en matkasse åt mig. Satan vad bråttom hon fick ner för trappen, hann knappt släppa kassarna. Gillar dock håret, har inte gjort nått åt det än mer än satt upp i en hästsvans. Tovigt och fint.

Nu är det röja upp i lägenheten som gäller. Första vänner säsongen rullar på högsta volym och kaffet är nybryggt. gogogo!

Låten är blue and alone

don't you worry 'bout a thing!Ska ta några gobitar ur Make up historiken för Augusti. Var så god, mobilkamerabilder :)Den här sista måste jag säga är en av mina stora favoriter, super-duper-smoked-out med olika bruna, röda och grå toner.Låten är... ja den där reklamlåten.

där jag kan vara en höghus baby, säga till tjejen att maybe!


Nu ni! Har hållit på ett presentkort på Make up store sen i jul! hoho omg i know. Men nu tog jag med mig Hanna och gick på klubbkväll här i sundsvall. Det var kul, mysigt, bjöds på vin och så får man ju 20% rabatt på allt. Det är därför jag har hållit på det så länge. Man är ju inte dum.


Så detta är vad jag inhandlat.

Microshadow vanilla


Microshadow eclipse


Eyedust Hot


Cover all blue


Läppenna Sandstorm


Läppstift Dust


Micronized compact powder
Självklart har ag testat allt, och detta var resultatet med ögonskuggorna,
i komination med några andra. Känns bra!

Låten är Barn av vår tid

RSS 2.0