Det här var typ det snyggaste jag sett! Ha...

download_1105100 (MMS)

Det här var typ det snyggaste jag sett! Har fett inte råd med den, men om du är en big spender så hittar du den på nasty gal hemsida under kategorin vintage. Phu alltså, den är så het! Jag ska nog lyckas sy till en själv ska nu se, haha X)


Äntligen är vi återförenade! Jag och mitt ...

100media_imag066 (MMS)

Äntligen är vi återförenade! Jag och mitt öronsmycke, känns bra. Återerövrar min ungdom igen, sakta med säkert.


Come in she said I'll give you shelter from the storm

Låten är Shelter from the storm

Lay lady lay, lay across my big brass bed
Testade göra en ring i Fimolera, gick ju bra. Ska föreställa
en vit ros och passar perfekt på mitt ringfinger. Tjusigt?Låten är Lay lady lay

Posing at the bar - posing!


I'm soooo gona fringe up some stuff. Jag komemr abra inte ah tid, åh jag har bokat upp mig så mycket. Jävla kongressen täcker typ 5 dagar och jag hinner varken shoppa elelr sy nått sylish att ha på mig... för jag har inget!!

Nåja, nästa tillfälle är Scorette eller symaskin. FRINGE.

Låten är Fashion is danger

we're vincible!Hälsat på Sofia i Luleå i några dagar, hängt med gamla godingar och muppat i ren allmänhet. Så fick jag makea Sofia efter en bild i nån tatueringstidning, det blev fett! Så var Fröken Badass blond när jag kom och Pinky när jag fort. Färgar och klippt! Fetstolt.


ONEPIECE!Låten är Hurt feelings (rap verition)

And my cookie starts to sing


GAH JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTENHemma i sköna Jämtland, men har inte sådär schvajningt kul för det. Röjer i "tonårsrummen", mögligt stora högar med skräp. Men igår hade jag hur kul som hellst med Linda, mycket tack vare damn autocorrect XD Serriös magkramp-hemsida. Önskar att min autocorecctade fel lite oftare.


Hade en rolig autocorrekt en gång.. men jag han upptäcka det innan jag skickade. Men en då, såhär löd det sms'et:


"Jag ska ta Muf till expen och lägga Muf ner och se om det blir bättre"


Fortfarande så jävla komiskt! Där det står "muf" skulle jag skriva "mig", och den "expen" jag refererar till är Ung Vänster expen i Luleå. Så man skulle kunna tolka det som att jag tänkte kidnappa moderata ungdomsförbundet och se om nått blir bättre utav att lägga dom där.Sitter och låter 20årskrisen skölja över m...

100media_imag059 (MMS)

Sitter och låter 20årskrisen skölja över mig. Jag är gammal, mitt liv och min frihet är snart över. Min ungdom ett minne blott. Tillochmed mina kläder känns... "vuxna". Vad hände?


it's all over now baby blue


you know, you have a willing slave. And you just love to play the thought that you might missbehave..

Låten är Rest in peace

Jesus loves you more then you could know, oh oh ohw

Har gjort söta te-inspirerade örhängen. Små blå med vita mönster i fimolera. så indylliskt på en virkad vit duk.
Låten är Mrs Robinson

He wore black and I wore white, he would allways win the fight, bang bang.Älskar en del e.l.f grejer. Typ den här eyeliner and shadowstick i black/smoke. Här ser ni ett fullbra very smokey eye och jag har bara använte shadowsticken och mascara. så simpelt! Mystiska ögon, funkar fin fint till fest.
Först tar du shadownändan som är en grå/silver/glittrig färg och her runt hela ögat i en bred rant, lite tjockare på övre ögonlocket och lite smalare på nedre. Sen tar du den svarta linern och lägger längs fransraden uppe och nere. Ta en ögonskuggepensel och mjuka upp kanterna uppe och nere, så du "smoke out the edges". Böj ögonfransarna och applicera generöst med mascara.
Om du vill att det ska hålla extra länge bör du lägga på en matchande ögonskugga, för att sätta fäergen ordentligt. Väldigt praktisk och bra grej denna eyeliner & shadowstick. Jag har den i pearl/glow ochså, som är mer vitt och guldigt, för att ljusa upp ögat eller använda som underlag för en naturligare makeup.


Låten är Bang Bang


Å du undrar vem som kysser henne nu, å du undrar vem, vem om inte du?Provfotografering för Model Lab gick så bra som det kunde gått. Härliga Hanna Gerdsdorff ställde upp som Model båda gångerna och tre stycken plåtningar blev det igår, tack för det! Men nu har jag jobbet. Ska börja antingen i helgen, eller ett par helger efter det, kommer jobba fredag lördag söndag, om du bor i Sundsvall borde du droppa in när vi öppnar här den 27de Maj, i'll be there ;)


Här är några guldkorn från sista fotograferingen.
Låten är För sent för edelweiss


RSS 2.0