I've just seen a face i cant forget the time or place where we just met!Var ju på kalas i helgen och har för ovanlighetens skull en bild på min som inte jag tagit själv.


Och här har ni kvällens snyggaste outfit! Fats jag fick ingen helkropsbild på henne, som alltid.Låten är I've just seen a face


for one so small you seem so strong, my arms will hold you keep you safe and warm

Låten är you'll be in my heart


Baby cus in the dark you can see shiney cars

Ska på stan och fika snart :D :D  Med Isabell :D :D Vi ska på Barista och äta chocklad mouse :D :D
Jag är lite för exalterad för att det ska vara okej, men det är SÅ trevligt att få umgås lite när man sitter hemma så mycket som jag gör. Har träffat sama männiksor i flera veckor, det är typiskt trevliga människor(!), men det är som enformigt ändå. Man behöver variera sig lite. Sen så är det så kul att fika, med någon annan! Än bara mig alltså...


Oj vad sorgligt mitt liv låter.. Men jga lovar det är ganska sweet mestadels, man måste bara börja nätverka sig lite bekantskapskrets. jag är en sån som måste umgås!


Låten är Umbrella (med baseballs)

Uträttat viktiga samtal till bolag och för...

100media_imag047 (MMS)

Uträttat viktiga samtal till bolag och företag och kundtjänster, jämsides lite blyerts tecknade.


Trevligt. Party på fyra personer, fyllebus...

100media_imag002 (MMS)

Trevligt. Party på fyra personer, fyllebussen, förhållanden och geografi. Men framförallt så saknar jag lisa <3


i want you, i want you so bad it's driving me mad it's driving me mad. She's so heavy!

jag saknar redan mitt långa hippiehår :( Vilken tur att hår växer ut igen, ska bara låta bli saxen ett tag framöver. Så om kanske tre år så har jag det tillbaka, yey.. på nolltid...
Låten är I want you

Såhär ser man ut idag. Sitter på en buss m...

100media_imag047 (MMS)

Såhär ser man ut idag. Sitter på en buss mot birsta för att jag och Nick ska äta middag på IKEA med Hanna och Peter som är där och shoppar. Yeeeey! Friends, friends, friends :)


And if there is diease in you I want to have that disease to cus' if you die I would die beside you

And this was me suiting up yesterday


Låten är Disease

Hey modern days, here we come!


Browsar igenom Face Hunters blogg, sådär som man gör när man känner att man inte ens vet vilken fot man ska ha på skon eller vilken arm som ska i vilket byxben, lixom. Där hittar jag alltid inspiration i människors unika, coola stilar. Tänkte dela med mig av några av dom senaste dagarnas favoriter.
Så skön attityd! :DHåret! brillorna! Skorna! Helheten!Jag skulle kunna gå bersäk för den där jeansväskan. mhm!Nice huh? Kika in på hans blogg och bli förundrad.Låten är Modern days

bright eyes burning like fire

Swedish suitup day

Såklart ska man passa på och suitaup real good! Ska ta Nick till en pub och sitta och vara suitig... up suited, on the suit up day. Dagen till ära ska jag visa er det lättaste lila smokey-eye man kan göra.. typ.
Man har absolut tunnast hud på ögonlocket vilket gör att man lätt ser dom små blodkärlen där. Så lägg ett tunt lager foundation först, om du vill, och en eyelid primer om du har en sån, så är vi redo att sätta igång.lägg en gelliner eller kajal så nära fransarna du kommer, och gärna mellan också. Bygg på tills du har en fin avrundning på den, tunnare i ändarna och tjockare på mitten, på det övre ögonlocken, och bara en tunnare linje på det undre.
ta sedan en eyeshadow brush eller topps och sudda ut kanterna både uppe och nere.Te en mörkgå/grå/svart matt ögonskugga och dutta den över gela ögonlocket och blenda försiktigt i kanterna. Färgen ska bara vara på själva ögonlocket. ta lite ögonskugga och blenda längs den nedre kanten också.Gör samma sak över ögonskuggan med en matt lila ögonskugga. fade out... det ser inte riktigt så lila ut som det är, kameran vill inte riktigt, den kanske inte gillar lila.Det här med att förklara är mycket lättare på engelska så.. line the waterline with a blck eyepencil or a gel liner, and build up on the upper lid until satisfied. Curl your lashes and apply mascara. Klartt'!

Låten är Bright eyes

Har en härlig jätte-tröja på mig som har v...

100media_imag046 (MMS)

Har en härlig jätte-tröja på mig som har varit pappas och som antagligen är stickad av mamma. Visst är det härligt med stickat? Och stort! :D


Hittade myrornas i förra veckan och har nj...

100media_imag045 (MMS)

Hittade myrornas i förra veckan och har njutit av ett par "nya" boots and the cutest little backpack. Läder känns inte helt okej, men second hand gör det, så...


Var lata och sugna på nått gott, med ett h...

100media_imag045 (MMS)

Var lata och sugna på nått gott, med ett halvtomt kylskåp. Så vi beställde thai från norrmalms wok via pizza.nu och gott var det och mätt blev man! Rekommenderas. Peace people!


Det blev helt plötsligt party i Härnösand....

100media_imag045 (MMS)

Det blev helt plötsligt party i Härnösand. Har inga snygga kläder så jag lånade av Niklas... där är en mening jag aldrig sagt förr. Skål!!


Jag lärde mig spela munspel, jag fick tid över, när du försvann


Jag har tappat bort min besatthet!
Låten är Är du fortfarande arg?

Wow! Jag har just lärt mig att mms blogga ...

100media_imag042 (MMS)

Wow! Jag har just lärt mig att mms blogga (om det nu funkar). Här är min nya besatthet, dr lipp superfeta salva för supertorra läppar. Funkar typ i alla fall. Jaja, sprucken läpp ser ju jävligt hårt ut i alla fall.


have you ever been told that you look like a lama?

Nej, det är inte kul att blogga utan att kunna lägga upp bilder. Jag har massor att visa! Fina fynd, snygga outfits och massa soliga vårbilder! Själv läser jag knappt inlägg utan bilder, sad but true. Jag har ingen tillgång till dator, det är därför jag inte kan lägga ut bilder. Sitter och blippar på min sega mobil.

jag kan inte ens lägga ut en länk till låten som är citerade i rubriken. Det är Flight of the conchords - hurt feelings (tears of a rapper)

peace, and keep it up!

RSS 2.0