TORSDAG. Står och gungar med till volbeat,...

100media_imag091 (MMS)

TORSDAG. Står och gungar med till volbeat, men är främst fascinerad över dessa fotografer som får stå där uppe och fota scenen. Jag är jävligt avis.


TORSDAG. Det regnar på Peace and Love 2011!!!

retrocamera_shot (MMS)

TORSDAG. Det regnar på Peace and Love 2011!!!


TORSDAG. festivalmat! Halva skälet att man...

retrocamera_shot (MMS)

TORSDAG. festivalmat! Halva skälet att man är här typ! Maaaaat <3


TORSDAG. Tryckt säkert 6 stycken mackor, g...

retrocamera_shot (MMS)

TORSDAG. Tryckt säkert 6 stycken mackor, gosh. Näst upp: i blame coco, graveyard, mustasch och volbeat. Jag, bob, och våra vänner är redo att njuta av musiken. Sen blir det paus ett par timmar, efter det blir det åka av med Anna Drickerte på the ark.


TORSDAG. Igår var top notch, om man får sä...

retrocamera_shot (MMS)

TORSDAG. Igår var top notch, om man får säga så. Hur ska man kunna toppa? Tror the ark m orkester kommer göra det. Har köpt regn ponchos på biltema precis, dom säger ätt det kommer regna litte på fre OCH lör. Alltid redo!


ONSDAG. Man följde med strömmen och nu stå...

retrocamera_shot (MMS)

ONSDAG. Man följde med strömmen och nu står jag på Kings of Leon. Oj, säger jag, över förväntan. Om det inte vore för ryggsmärtor skulle jag njuta. Snart borde en sån där radiodänga dyka upp, hur många låtar har dom?! Haha *mainstream*


Jag hitta ung vänster tältet, SANN LYCKA. ...

retrocamera_shot (MMS)

Jag hitta ung vänster tältet, SANN LYCKA. Bullet sög ju, så jag sket i dom, slänger ett öga på sahara hotnights. Sen är det hem och tanka tills kings of leon. Typiskt slack dag känns det som <3


ONSDAG. Såhär ser man ut idag. Vet inte va...

retrocamera_shot (MMS)

ONSDAG. Såhär ser man ut idag. Vet inte varför bilden är sne, men orkaaaa lixoooom. Jag älskar min ryggsäck!


ONSDSG. Den här norrlänningens tåg är förs...

retrocamera_shot (MMS)

ONSDSG. Den här norrlänningens tåg är försenat, så vi fick lite tid att döda. Jävligt fint blev det med ljusblått, men jag behöver träna på att måla snyggt! Jag har också bestämt att vi ska äta på Sushi Lovers idag, om en bara lite grann. sen vet jag inte om det blir bullet eller navid modiri, det är så mycket bra att se, Grymt jö!


ONSDAG. Godmorgon godmorgon! Trycker i sig...

retrocamera_shot (MMS)

ONSDAG. Godmorgon godmorgon! Trycker i sig frukost, för om en timma ska man vara vid stora entrén för att möta upp random norrlänning som ska sälja oss sin biljett. Typiskt bra! Man kan lita på norrlänningar.


TISDAG SLUT. Soliga dagar! Gått en sväng p...

retrocamera_shot (MMS)

TISDAG SLUT. Soliga dagar! Gått en sväng på stan, ätit mjukglass, badat i en idyllisk liten sjö och bränt mig på ryggen. Precis som det ska vars.. det ändå sura var att dom flyttat nationalteatern från imorrn till idag. Och pnl appen hade inte hängt med på det, så jag missade dom. Klåpare! Dagens + årets första dopp, dagens - värdelös pnl app


Nu har jag fått mitt festivalband! Det hän...

retrocamera_shot (MMS)

Nu har jag fått mitt festivalband! Det händer på riktigt, fy fan det händer faktiskt på riktigt! Nu blev jag yr...


TISDAG. En oplanerad dress to match. Känns...

100media_imag089 (MMS)

TISDAG. En oplanerad dress to match. Känns dock helt rätt, jämtlands färger!


TISDAG. Tänkte ut och svänga mina bitna li...

retrocamera_shot (MMS)

TISDAG. Tänkte ut och svänga mina bitna lite, kolla efter nått trevligt nagellack, leta rätt på ung vänster tältet. Det är skönt att det inte finns så mycket mygg, knott, brons och annat som bitts här nere, men betten följer med vill jag lova.


Hej Borlänge!! Jävla vad folk det är på oc...

retrocamera_shot (MMS)

Hej Borlänge!! Jävla vad folk det är på och på väg till campingen. Stackars satar, en annan sitter på Simons balkong och varvar ner, lägger upp spelschema och kollar på solnedgången. I morgon fedtivalband och kanske sommarens första dopp. Livet!


Sommar sol mys, lösa korsord, grilla, spel...

retrocamera_shot (MMS)

Sommar sol mys, lösa korsord, grilla, spela kubb. Nu är det råmys på gång, kvällen innan Peace and love. Linda fastnade för mina solbrillor, looking gooood!


war ain't nothing but a heartbrake


I morgon åker jag mot Borlänge. Mot Bob Dylan, Säkert!, Timbuktu och Miss Li, och det kommer bli sorliga, roliga dagar. Kommer inte direkt kunna sitta och surfa så det blir på denna blogg som uppdateringarna från festivalen kommer dyka upp. Jag kan bara skicka ett mms till bloggen så dyker dte upp här, något som är typiskt praktiskt! Så håll utkik här om ni vill ha härliga festivalbilder, solglasögon, mjukglass, sandaler, kompisar.
Låten är War

Nu ska man göra stan, ja stan, Östersund!

100media_imag087 (MMS)

Nu ska man göra stan, ja stan, Östersund!


What have I become my sweetest friend, everyone I know goes away in the end

Låten är Hurt

I got life mother I got laughts sister I got freedome brother I got good times man!Gissa vad? Maud är tillbaka!!

Åh vad längesen Maud gjorde ett framträdande i denna blogg, hoppas ni minns henne och har saknat henne. När vår vän Henry var på besök satt vi och gjorde lite Maudkläder, här är dom nya tilskotten i hennes garderob.Den här Tröjan med väst är Henrys kreatin (C) Henry Designs
Röd tunika outfit + grön tröja (C) Made by me


Ååååå låten är I got lifeSee what heppens when a boy and girl don't know how to play it safe!

IDAG KOMMER HENRY!

Morran + Henry
Foevvaaah!

Ja jag är barnsligt lycklig! Hade hoppats på lite badväder, men vi brukar kunan ha kul vilken väder det än är. Det är typ vår grej, vi har alltid kul. Vi behöver inte planera in saker eller anstränga oss, vi kan sitta en hel dag på en bänk i stan utan pengar eller nått och bara roa oss ändå. Eller på ett biblotekstak, på en toalett eller i en gummibåt på den stormiga indalsälven.
Klicka för större bilder
Henry delux bildserie <3


Låten är reproduktion (ingen gömd mening i det, jag bara lyssnade på den för tilfället!!)

Jag var slut när du hitta mig i ÖSD regn <3

Bilddagboken var ju så IT för sisådär fem år sen, men jagf ger inte upp. Har återupptagit min användare "Drottning" och försöker få sajten hipp och bra igen ;) En kul grej är ju "grupper". Utöver den nystartade Ung Vänster Gruppen på Dayview (som bilddagboken numera heter) så är jag även med i Sminkinspiration. Så kika in där om ni har en dayview/bdb användare. 


Finns många duktiga människor som lägger upp makeup bilder där och skaparglädjen börjar spritta i fingrarna :)Här har vi ett exempel, gjort av en tjej som ni hittar på denna blogg

Låten är Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

shake shake shake senora!

OOooooh, nerves.

Man har förärats ett väldigt fint uppdrag. Med man menar man mig, och med uppdrag menar mig... att man är invald i Ung Vänsters förbundstyrelse. Jag är väldigt rörd och stolt.

Men nu så vill en journalist från en lokal tidning träffa mig och dom andra två från Sundsvallsklubben som också blev invalda. Isabell <3 och Kristin <3 . Så i stället för att diska, packa upp och städa har jag testat femton olika outfitts och gungar apatiskt framför datorn. Jag vet att jag är löjlig.. det följer när man är en osäker tjej att förlita sig på ytre atributer som outfit och makeup för att hålla självförtroendet uppe. Det är lite för djupt rotat i mig för att jag ska kunna fight it, therefore, look at my cute natural makeup!

Men klockan 17.30 ska jag slå på smartmode och blow that journalists mind. 
Shake, shake, senora!

Tack för dessa regniga och soliga dagar! N...

Tack för dessa regniga och soliga dagar! Nu är man på väg heim te föling för middag hos momma, men efter det Sundsvall och jobba på fredag, längtar faktiskt!


Dag två, lite sliten sådär redan. Och Hell...

100media_imag075 (MMS)

Dag två, lite sliten sådär redan. Och Helloween var en besvikelse, inget från the dark ride albumet alls och en ganska tråkig scenshow. Men men!


RSS 2.0