Bird bird bird the bird is the wordSkjortor, skjortor, underbara skjortor!


Upprullade skoggsuggar ärmar, helknäppta, uppkäppta, knutna där fram, till

kavaj, instoppade, over size, uppvikt krage, vilket som!! Ett lättanvänt,

praktiskt och supersnyggt plagg. Jag önskar bara att jag hade fler.


Live long and prosperHur du gjorde dom alla tavlor som blev historia, woooo!

Fotar allt vi äger för att sälja på blocket. Snart flyttar vi!
Not the first time a saw you, but i knew we ment to spend some timeJag får köpa mig nått varje gång jag går ner till centrum. ca 4,5 kilometer. Det är inte nått jag brukar göra, men nu har jag hittat rätt motivationsmetod. Kläder <3


BLOMMIGT


mörkblommig tröja 49.90:- Gina tricot
beigeblommig tröja 129:- H&Msometimes my lyrics are sexist but you lovely bitches and hoes should know I'm trying to correct this


110125


Det här med Grease...

Dom flesta har väl sett Grease, musikalen med Olivia newton john och John Travolta? Jag har funderat lite på vad jag tycker om "plotten" i den filmen. Nu kommer jag komma med en hel hög av kritik, det betyder inte att jag inte gillar filmen, såklart gillar jag den. Musikaler är i regel bra.

Men min stora kritik riktar sig mot hela grejen med att karaktären Sandy genomgår värsta makeovern för att hon ska bli accepterad av den hon gillar, Danny.


1) För det fösta så är ju den idén dålig i sig, varför ska hon behöva anpassa sig efter honom, ska man inte kunna vara sig själv och bli älskad ändå? Då finns det ju säkert ni som hävdar att han också genomgår en förändring och att dom möts halvvägs. Jag hävdar annorlunda, och det ska jag ta upp i punkt nr 2.

För jag tycker inte Sandy skulle behöva ändra sig alls. Något som jag tycker framgår tydligt, framför allt i fösta låten "summer nights", är att Sandy är sig själv. Hon är inte konstlad på nått vis eller försöker vara något hon inte är, utan hon berättar lovestoryn om henne och Danny som den är. När Danny och Sandy träffar varandra igen (åter förenas, om du så vill) så blir det ju jättetydligt att han spelar matcho och försöker ha någon cool attityd, men när han är med Sandy så behöver han inte det, utan han kan vara sig själv. Eller hur? Så då ligger ju problemet hos honom. Det är han som är tillgjord och överdriver berättelsen om dom och spelar macho för att upprätthålla sitt "rykte". Därför så är det ju han som måste lägga av och get real. Sandy är ju bara Sandy, och han gillar ju henne för det, uppenbarligen. Nog för att hon skulle behöva slappna av lite, men inte mer än så.


2) Så, det är han som har problemet alltså, och borde vara den som genomgår förändringen, right? Men nu "möts dom halvvägs" och lever lyckliga i alla sina dar. Nej det tycker inte jag. Han sportar lite och får en fin jacka som bevis för det, wow, vilken uppoffring. Sandy däremot förväntas inte bara acceptera hans grabbiga jargong, utan måste genomgå en hel makeover, top till tå (ja visst tycker jag också hon är snygg i påsydda byxor och permanent, men det hör inte hit).

Hos henne sätter man extra fokus på utseende, för det är vad man oftast ställer som krav på tjejer, hur dom ser ut. Som om det borde vara nått att bry sig om! Så frustrerande det är att hur hon ser ut är viktigare än att han beter sig som en idiot. Så hon ska vara cool, se cool ut och röka, och han sportar mer. Det är inte mötas halvvägs, och som jag sa innan, så tycker jag inte att nått halvvägs behövs i detta fall, det är han som har problemet.
Så det är vad jag tycker om den storyn. Stackars Sandy som inte får vara sig själv utan faller för påtryckningar från alla håll att hon borde vara nått annat, och anpassa sig efter killen. SHAME!
Det var dagens lektion i dålig sensmoral. Håller du med? Håller du

INTE med? Tell me!


peace.

110116
Jag experimenterade med lite hår och makeup idag.


Det finns fler dimensioner till den här frisyren än


vad jag hade kunnat drömma om ;)110114


Like a brow over troubled watersNu har jag äntligen tagit tag i saken, och bestält några grejer från e.l.f, makeup sidan där du kan få grejer som funkar bra men inte kostar skjortan. Jag har i flera månader skrapat botten på flera av mina daily-bases-grejer, framförallt puder. Detta gör att man blir väldigt kreativ, och visst löser man bristen på en del grejer, men någon gång tar lösningarna också slut. Så nu har jag beställt en ny mineral foundation i fair från e.l.f, för den har jag haft förut och vet at jag gillar.


Något som jag aldrig haft är en produkt som är ämnad för att definiera ögonbryn med. Jag använder oftast mon bronzer (eftersom jag är så rödhårig funkar det) elelr min coverstick i toffe. Men i denna beställning köpte jag ett eyebrow kit ur studio serien, och är väldigt nyfiken på att se hur den funkar på mig. Annars brukar jag inte vilja beställa saker som jag inte vet funkar för mig, eftersom det kan vara bortkastade pengar. Men nu tog jag chansen och om några dagar får vi se hur det går!


Den mörka färgen är själva pigment delen att fylla i med, den ljusa färgen är ett puder att "låsa" färgen på plats med.


Roger ut

Lord of the hair

Går inte en dag utan att jag står i badrummet och böjer i konstiga vinklar med sax i hand. Det finns alltid nånting som kan förbättras uppe i fågelboet. Önskar bara att jag kom åt lite bättre.


Kände att jag skulle satsa lite på håret, så jag prioriterade bort pasta och köttfärs senast jag var och storhandlade, och köpte i stället en hårinpackning och en heat defence spray.


Elvital nutri-gloss (bla bla bla) från Loréal       47,50:-
Heat defence smooth styling spray (blaaaa blaaaa) från TRESemmé      74,90:-


Varför just dessa? Inpackningen, för att det var den mest prisvärda in packningen på willys om man ser till mängd. Heat defencen, för att det var den enda sådana på nämnda affär.
Heat Defence Spray


Inga klagomål, lätt att använda, luktar gott och funkar bra mot friss. får se om den skyddar mot 200 gradet plattång i längden.


Inpackning Nutri-gloss


Tjaaa.... Bäddade in håret med inpackningen, i en handduk, i närmare tre timmar (har fått tipset från min frisör studerande sis att lämna det i över natten inbäddat i en handduk, men kunde inte hålla mig till kvällen) även fast förpackningen säger 1-2 min. Det blev mjukt och lent, men ingen överdriven skillnad. Så jag väntar med ett utlåtande tills jag använt den fler gånger.
men kul var det!
Live long and prosper <3

nyåsh
Världens finsate par. Mormor och Reidar <3

I do i do i do, a new do.
Jag klippte mig. Men bilderna blev så dåliga så jag


överredigerade dom, men ni ser ju i alla fall frisyren.PEACE N STUFF!

En kaffe och en ryggvärk tack

Hemkommen, har spenderat fyra-fem dagar i det bästa av sälskap. Mina kamraters. Nu sitter jag här och försöker ignorera hur ont i ryggen jag har. Eftersom jag sällan har ont någonstans faktiskt, så är jag en mes, som inte pallar att ha ont. AJ. Men visst ofrar man lite rygg och flera nätter att sova på golv och i buss, för den fantastiska vecka jag har haft.Jag är nykär i typ 20 människor samtidigt, för det blir man när man är på Ung Vänster veckokurs. Smarta och roliga typer överallt och en helskön deligation från norrbotten.En särskilld hyllning till härliga Sofia Bensalem, du blir bara coolare och coolare.
Peace!

Is there life on Maaaars?


Sitter och softar med bror och låtsasbror. Gör den otroligt simulerande leken "hur många vänner har jag på facebook som heter ......?". Denna afton bär det av mot Motala och Ung Vänsters veckokurs. Typiskt schysst!

Är inne i en galen skjort period! Inte i den bemärkelsen att jag köper en massa skjortor, vem har dom pengarna? Eller att jag på nått beter mig som en skjorta.. men, jag älskar dom! Brorsan köpte en härlig på Carlings häromdagen som jag suktar efter. Modellen är helt i min smak. Dubbeltyg i olika mönster (innertyg i smårutigt, yttertyg i skoggshuggar rutigt) och den obligatoriska bröstfickan.
.. och jag lyckas inte ladda  upp dom två dåliga mobilkamera bilderna jag hade tänkt i detta inlägg. Så ni får nöja er med en mental bild. peace.