In my dreams I hold you tight I wish that I never let go In my dreams I have no fright 'Cause I'm no longer aloneTog en hejdå-go-vänner-öl på Bishops arms. Det är sorgligt att behöva lämna sina vänner kvar. Man vill som packa dom med så dom kan ploppa upp när man är framma i Sundsvall och hjälpa en att packa upp och öla vidare.


Imorgon städar vi ur, och Söndag morgon lastar vi det ända stora släpet och så är det med det. Ska vara kvar i Luleå tills Onsdag, för då är det besiktning på lägenheten, sen tar jag en buss ner till Jämtland. Men jag har två saker att se fram emot dom närmsta dagarna. I morgon är det DÅK med Ung Vänster norrbotten. Distriktsårskonferens med andra ord, och jag ska få träffa alla fina en .. sista.. gång...
Sen är det Noliamässan i Piteå på Tisdag som jag också hinner med innan jag drar, så får man en heldag med underbara Lena <3Fotat av Hanna.
Är så asigt trött efter allt packande och släpande. Min rygg är inte vad den har varit, voy voy.
Låten är Blue and aloneWhen the moon is in the Seventh House And Jupiter aligns with Mars Then peace will guide the planets and love will steer the stars


I got my eyes set on theese beautysLåten är Aquarious

If I was a tree growing tall and green all I'd want is you to shade me and be my leaves

Här pratar jag om skjortor utan att ge ett ända tips! Personligen gillar jag riktiga retroskjortor, gräv i släcktens garderober och hitta en riktig flanell som har några år på nacken, den känslan är på riktigt.
Annars så har jag lite tips här ovan på snygga skjortor man kan hitta om man går in på respektiv affärs onlinebutik, eller tar en sväng på stan (Den svarta från monki och den från cubus är snyggast). Om du bor i Östersund så hittar du dom snyggaste och roligaste skjortorna på Carlings, faktiskt, men då kostar dom därefter.


Over and out.


Låten är All I want is youDu är det finaste jag vet, du är det finaste i världen. Friheten.Nu snubblade jag över en så fin, och hemsk, artikel via en facebook bekantskap. Här har vi en männsika med civilkurrage som kan ställa sig och säga ifrån när nått är fel. Så mycket cred till den här tjejen, och bra initiativ av chaffisarna. Du är inte ensam Natalie!
Jesus freaks out in the street, handing tickets out for God. Turning back she just laughs, the boulevard is not that badHold me closer tiny dancer
Count the headlights on the highway
Lay me down in sheets of linen
you had a busy day today


Åh jag är så pepp på våren och framtiden, haha. Nick har fått ummen upp för ett jobb i Sundsvall så om ett par veckor flyttar vi. Det är bara städa och packa just nu, och fira, såklart. Det är som... hoppfullt nu. Ljuset på horisonten. Snart ska jag svida runt i en ny stad i kavaj med upprullade ärmar ;) och mina bluesiga solbrillor, såklart, men det är som underförstått. Så här kommer ett vår-kollage, från min sida.
VÅREN ÄR PÅVÄG
Staying forever young, singing songs benith the sunÅh jag vill så gärna ha sommar och sitta ute i midnattsolen, bada fötterna i det Jämska vattnet och ta en öl med sina vänner. Jag vill ha bara ben under tunna, lätta klänningar, sandler och solglasögon. Mjukglass på mojjen med polkaströssel. Jag vill ha alla mina vänner hos mig, prata och skratta!


Någon som har ett bra tips mot torra läppar? Läppsyl är ju ett jävla skämt.


Och jag bara klipper och klipepr i mitt stackars hår, snart har jag inget kvar att klippa i. Vilken abstinens jag kommer få.


Nu, kaffe och krusa, packa någon flyttlåda och lyssna på Harry Potter

RSS 2.0