Systrar på land stöttar varran och jag vill väldigt gärna byta

Låten är Hela min värld

Tell ol' farao to let my people go

NYA JEANS


åh vad går upp emot känslan av nya jeans som sitter perfekt? Valsar runt och känner mig snyggo. Jag tycker att dom show of kurviga mig på ett bra sätt. Gillar hög midja, tycker det passar bra på mig. Nu kan jag ha uppknuta skjortor och sånt, passar awesome med höga jeans. Lyckan bubblar, hihi *tönt* Vad för jeanstyper brukar du passa bäst i?


Denna model heter sky, är inte så bevandrad i jeansmodeller men det är varianter med tight fit och hög midja.


Låten är go down mosessleep now and dream of the ones who came before

Jag älskar intensiva smokey med mycket svärta. Kan va lite för att jag inte har så många färger att leka me dnär det kommer till ögonskuggor. hehe. Men nästa onsdag är det klubbkväll på Make up store i Sundsvall, 20% på allt och jag har ett fett presenkort. Oj vad shopping loss det komemr bli. Nästan så jag skäms att spendera så mycket.
Låten är into the west

Så varm om pannan, så kall om händerna.

Låten är Kom hem som nån annan

I think maybe i should faint, but i don't
Idag blir det Mora.. för att jobba tors-sön. Nej det är inte glamoröst och kul, det är mer en stor plåga. Men man jobbar för att överleva. Glömmer inte ipren denna gång, men får feta ledsmärtor i fingrar och handleder. Stress tankar musik att ha på mobilen i alla fall. Har inge musik på datorn/mobilen och inge spotify på telefon. såatteeh..

Inviger min schysst nya sjal utom orts. Hell yeah!


Låten är backi'n upFix up, look sharp!!Tog och gjorde mig en sjal. Jag behöver nya schyssta kläder, har ett stort behov. Behövs för att må bra. Kläder. Här är i alla fall en guldshimmrig bit tyg som jag ärvt av momma. Insåg att den var lite för liten för att lyckas göra nått.. riktigt plagg av. Så det blev en sjal, med fransar. FRINGE!!


Låten är Fix up, look sharp


nerför backen, över torget

Honey I'm Home!

En sak man snabbt inser när man är på Sommarläger... Hur mycket du än gillar att makea dig så kommer du aldrig orka göra det varje dag rovisoriskt i 30graders värme. Men det har varit fetnice, det har det. Badat på riktigt, sådär som barn gör, dyka och stå på händerna. Det var sjukt härligt. Även varit på en del intressenta föreläsningar. Som "radical klimatpolitik", "sprängkraft" och "retoric chick" (haha).
Träffat grymma kamrater, kämpat järnet i 5-kamp, ätit mer kött än väntat och hålligt nattvakt.

Men det känns skönt att vara hemma och makea sig igen också ;P haha, jag vet, being silly! Det är sånt jag gör bäst.
Låten är Sanningsdan

RSS 2.0