"This's whats up"


Ja ojoj vad man har varit frånvarande. Tänkte börja ta upp bloggen igen lite mer, men bara pang-boom-sådär vore ju lite konstigt. Så här kommer redogörelsen för vad som hänt övrigt i sommar.Man har firat en väldigt glad student som äntligen fick gå ut, efter fyra års gymnasie med inkluderade utomlands studier. GRATTIS ANNA!


Småfirat Nationaldagen med Nära, kära och Kolbullar. Hi five!Köpt världens härligaste, laxiga, over-size tröja på Klädax i krokomsporten. (Vilket är ditt smultronställe?)Gjort stan med pappsen, fikat och fått mina två första någonsin leggins. Känns konstigt, men bra ;)Firat konfirmand och blivande programledare i vem vill bli miljonär. Grattis Sötnos!Haft en allt som allt helt Okej midsommar, men tanke på en obehaglig incident. Men allt verkar väl nu!Världens bästa midsommar pojkar, Älskling med sin systerson. Kärlek :DBlev uppäten av mygg och knott under ett par omgångar av "finska pinnar".

Spenderade en natt i stugan, bara jag och han. bröt TV förbudet och tittade på hem till Midgård och åt lax, haha, mys  på hög nivå!Dagsläge, Svettas i solen och jobbar om vartannat. Mår som en prins! ja, en prins.


Hur har din sommar sett ut? :)
Peace!"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

KOMMENTERA
Postat av: Rebecka

ooooöh! Snygging.. ge mig ditt jävla hår, vainte så sjukt snål

2010-07-06 @ 10:18:54
URL: http://rebeckaedberg.blogspot.com/
Postat av: Jorunn

Du har hunnit med en hel del i sommar. Jag har också firat studenter, shoppat, badat, jobbat, varit på västkusten och umgåtts med nära och kära. Känns konstigt att sommaren typ är slut, det går alltid för fort...

2010-08-30 @ 12:42:38
URL: http://jorunns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0