"Stråket"


Storsjöyran är Östersunds festivalen. Själva festivalen öger rum nu på tor, fre och lör, men vi som inte tänker betala in oss, för oss har kalaset redan börjat. För då är det såhär att man går på stråket. Stråket började i Fredags och håller på hela veckan, stora öltält längs hamnen och marknad och andra atraktioner. Fullt av folk och alla är på bra humör.

Jag var ute igår men vänner, och dansade loss så jag fick ett ihållande håll, i båda sidorna. Min fysik är såklrt på topp!

Ikväll ska jag och några tjejer ut och köra vad vi kallar "systrar på Yran". Vi går runt och pratar med ensamma tjejer, kollar läget och försöker få att tjejer ska känna sig trygga ute på yran. Tjejer blir kränkta och antastade dagligen på festivaler, ehla tiden faktiskt. Vissa har dålig självkänsla och är lätta offer för oshyssta killar, eller blir aldeles för fulla och råkar illa ut. Vi vill skapa bästa stämningen på yran! och finns där för dessa tjejer med nummer till taxi, polis och kvinnojouren, redo med busstidtabeller och mobiler om det skulle behövas. Så det kommer jag ägna mig åt ikväll, och det känns jävligt bra faktiskt.


Men imorrn blir det tråket iegn, men ett helt glatt gäng, och vi komemr ha såååå  kuuuul.

Håll er i skinnet nu ungdommar, och festa fint.
Peace!


"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian SkarpKOMMENTERA
Postat av: lovisa/polichinelle

vilka fina läppar du har! underbart svängd amorbåge. (det kanske kan tyckas vara en konstig kommentar, men en komplimang värmer väl alltid?)

2010-08-02 @ 23:51:12
URL: http://polichinelle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0