"Stråket"


Storsjöyran är Östersunds festivalen. Själva festivalen öger rum nu på tor, fre och lör, men vi som inte tänker betala in oss, för oss har kalaset redan börjat. För då är det såhär att man går på stråket. Stråket började i Fredags och håller på hela veckan, stora öltält längs hamnen och marknad och andra atraktioner. Fullt av folk och alla är på bra humör.

Jag var ute igår men vänner, och dansade loss så jag fick ett ihållande håll, i båda sidorna. Min fysik är såklrt på topp!

Ikväll ska jag och några tjejer ut och köra vad vi kallar "systrar på Yran". Vi går runt och pratar med ensamma tjejer, kollar läget och försöker få att tjejer ska känna sig trygga ute på yran. Tjejer blir kränkta och antastade dagligen på festivaler, ehla tiden faktiskt. Vissa har dålig självkänsla och är lätta offer för oshyssta killar, eller blir aldeles för fulla och råkar illa ut. Vi vill skapa bästa stämningen på yran! och finns där för dessa tjejer med nummer till taxi, polis och kvinnojouren, redo med busstidtabeller och mobiler om det skulle behövas. Så det kommer jag ägna mig åt ikväll, och det känns jävligt bra faktiskt.


Men imorrn blir det tråket iegn, men ett helt glatt gäng, och vi komemr ha såååå  kuuuul.

Håll er i skinnet nu ungdommar, och festa fint.
Peace!


"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp"dance the night away"Det blev inga bättre bilder på miraklet som är Chaleston klänningen. Men here it is!

(och nya örhängen)"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp


"Min momma är den bästa momman"

 

Det är så skönt när man har bra kontakt med delar av sin släkt, speciellt när man har härligaste momman ever. Smart och snygg, men speciell stil som varierat väldigt med åren, och jag tröttnar aldrig på att se och föreställa mig hennes kreationer i klädväg. För hon gjorde såklart nästan alla sina kläder själva!

Jag är helt sarlig över klänningen jag fått låna till Morgondagens kalas, och hoppas jag gör den rättvis med en vild frisyr till. Ni ska få se! Fantastiskt!

Jag är såklart sarlig över att Theres fyllt 40 och vill fira det på ett stort sätt också! Det ska bli sååå kul."Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp


"party-party"

Ey! Peppar och pysslar inför Styv Moderns 40 års rajtantaj. Folk, Musik, mat och skratt! Jag gillar sånna här tillställningar. Men här kommer det coolaste, för mig. Jag ska få ha mormors så kallade Charleston klänning! Vet inte varför det heter så, men jag antar att man hade sådana när man dansade kanske? Den är blekgul och superfin. Dessutom har hon sytt den själv runt 79' 80' nån gång och svidat runt på fester i den, så jag känner mig lykligt lottad.


Bilder kommer inte förns kalaset har varit.

har du någon charleston klänning? Varför kallas den så? Visst låter det tjusigt??Peace on you

"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp


"This's whats up"


Ja ojoj vad man har varit frånvarande. Tänkte börja ta upp bloggen igen lite mer, men bara pang-boom-sådär vore ju lite konstigt. Så här kommer redogörelsen för vad som hänt övrigt i sommar.Man har firat en väldigt glad student som äntligen fick gå ut, efter fyra års gymnasie med inkluderade utomlands studier. GRATTIS ANNA!


Småfirat Nationaldagen med Nära, kära och Kolbullar. Hi five!Köpt världens härligaste, laxiga, over-size tröja på Klädax i krokomsporten. (Vilket är ditt smultronställe?)Gjort stan med pappsen, fikat och fått mina två första någonsin leggins. Känns konstigt, men bra ;)Firat konfirmand och blivande programledare i vem vill bli miljonär. Grattis Sötnos!Haft en allt som allt helt Okej midsommar, men tanke på en obehaglig incident. Men allt verkar väl nu!Världens bästa midsommar pojkar, Älskling med sin systerson. Kärlek :DBlev uppäten av mygg och knott under ett par omgångar av "finska pinnar".

Spenderade en natt i stugan, bara jag och han. bröt TV förbudet och tittade på hem till Midgård och åt lax, haha, mys  på hög nivå!Dagsläge, Svettas i solen och jobbar om vartannat. Mår som en prins! ja, en prins.


Hur har din sommar sett ut? :)
Peace!"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"I Norrland är det ljust hela natten"
Så otroligt skönt att det äntligen blev sommar. Nog för att det regnade precis och är molningt nu, men helgen har varit underbar. Jag ska jöbba nu,


I clean houses for a living.


Peace!
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"så snyggt att det gör ont"Fasion Toast

Sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar


"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

RSS 2.0