"I guess that's just more people who would rather fake their own deaths than go to a party with you, Meg."
Släktkalas-outfit

Happi happi people


"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp


"But it can't be. We gassed you at the party" 2

Hade jättekul igår! Drack väldigt lite, väldigt lagom. Så är jag sjukt Obakis idag. trallala!
Och så hittatde jag en av mina bästa vänner:


♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥


♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

och en bättre bild på mig:

 

 

 

 

Men killarna är lite sega idag, och Mr Nick kollar på Allsvenskan, så jag pysslade på lite själv.

Fick till en, enligt mig, riktigt nice frisyr, lite av en slump. Jag har inbakat nedifrån och upp (aningen problematiskt), och fäst änden uppe i virveln.

 

here you go:

 

 

Uppdate on the facial: not going so well. Mer av det en annan gång, projektet förtsätter.


"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"But it can't be. We gassed you at the party."

Nu Wii-förfest och sen lugn kväll på STUKÄntligen får jag tillfälle att ha min screentryck t-shirt
och favoritvästen


So long!


"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"Your alterego can come out and make a visit, and you have an excuse for it"HalloweenspecialHalloween närmar sig (Lördagen den 31 october) och jag är jättepepp, så jag har "slängt ihop" ett halloween inlägg med tips på utklädnad och annat partyrelaterat ;)
Vi börjar med att få lite make up inspiration, främst för överambigösa!


Lite inspiration till er Halloweenlook

Sen har jag och Nick finkammat nätet för bra sidor med utklädnader.
Här har ni ett par sidorMaskeraddräckter


Den vi kommer beställa ifrån,
stort urval till bra priser!
Eksons.se
(Halloween hittar du i menyspalten på vänster sida)

Jag tycke ju som så att man ska klä ut sig,
men om alla skulle vara zombies skulle det bli boooring,
så va vad du vill bara du anstränger dig lite ;)
Kvalitetsvaruhus.se
Nu har jag hittat dräckterna åt er, om ni klickar på länken,
men annars var dom välgömde
Mode&acessoarer-->party&maskerad-->Partydräckter


Jag har också hittat en, för mig, ny halloweengodis.. grej! på Hemsidan Tasteline.com Där jag söker efter recept och sånt här. Man kan även kolla Ica.se, men tasteline brukar ha coolare grejer. Så i år blir det i alla fall den här grejen.


Marshmallowsspöken!

Ingredienser

20 st marshmallows
300g vit choklad
50 g mörk choklad
20 st grillspett av trä
Tilllagning

1. Spetsa marshmallows på varsin pinne.
Ställ dem upp och ned på en tallrik och sätt in
dem i frysen i ca 20 minuter.
Smält under tiden den vita chokladen i vattenbad.


2. Ta ut marshmallows, en i taget,
ur frysen och doppa dem i den vita chokladen.
Det ultimata är att lyckas få till små "toppar"
överst på spökets huvud, men det är ganska svårt.
Det går bra att doppa och låta överflödig
choklad rinna bort lite. Låt spökena stelna, gärna i kyl.

3. Ge spökena ansikten genom att doppa
en spetsig grillpinne i smält, mörk
choklad och "måla" på ansikten.
Låt spökena stå i kylen tills de ska serveras.

Kolla vilka Gullisnutt spökisar!

 
Kanske gör det här receptet, vet bara inte vart jag får tag på sån torr-is (kolsyreis), vet du?
Pomperipossabål (haha XD)men det receptet hitter ni HÄR på tastelineJag hoppas att ni gör nått kul av helloween, och om jga får till min outfit så kommer ni får se den, yey! jag är så PEPP
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"to do a facial"


Back in lule och kände mig sunkigt snuskig efter 12 timmar buss och bajs.


Så man skulle ändå duscha, och då tänkte jag att jag kunde testa lite nya grejer. Har varigt less på mitt "knotter" i ansiktet (och på armar osv) och har inte tillgång till pealing eller annat supereffektisft. Så jag funerade ut en trestegs behandling, som jag inte än vet om dte komemr funka, men dte blir som ett experiment som jag kan uppdatera bloggen med.
1. *Hoppade in i duschen* För att få bort överfödigt hudlager, skit och sånt som samlas i ansiktet tog jag en helt vanlig duschsvamp. Sådär lagom sträv och hård, sen var det bara att gnussa och gnugga. Jag använde svampen på dom mest utsatta områderna och lite smått överallt (inte ögon såklart). Kinder, haka och panna främst.

2. *hoppa ut ur duschen* och aplicerade ACO's cleansin skin tonic "CLEAN 01" (inte för att det är den jag föredrar, utan för att det är den jag har). Sådär lite extra för att rengöra på djupet.

3.
I stället för att använda ACO's återfuktande gel "CARE 03" som jag inte alls gillar men äger, så smorde jag in ansiktet i Olivolja. ASHÄRLIGT. Brukar använta det till att ta bort smink ibland och älskar känslan! binder fukt jättebra, men det tar lite tid. Så gör det bara på kvällen och låt det kan få sjunka in på natten.
Detta är inget jag rekomenderar någon att göra än. Vi får se hur det funkar.
Förhoppningen är att detta ska blir effektivaste och billigaste sättet för fin hy någonsin! Men det vet man ju aldrig.
Farhågen är väl att det ska floppa och få motsat effekt. men i så fall säger jag till! ;)Jag förstår att ni väntar med spänd förväntan inför resultatrapoerten, men eftersom jag tänte göra detta  alla fall två gånger till innan dess, så kämmer den nog inte förrns nästa vecka, men annat kommer rulla in i stället. Älskar att blogga ju!


BE GOOD"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"Om du nu är rädd för att inte vara smartast, kan du ju i alla fall va snyggast"


Jag skulle på jobbintervju, direktanställning på Kaffelino, resturang/bar. Jag vart shitnervös, för min handläggare ringde och väckte mig och sa att jag skulle: gå idag! nu! snart!

Så jag spenderade dom närmaste timmarna till att göra mig i ordning mig, i en vad jag tyckte passande stil för jobbet. För som Ylva en gång sa, när jag var nervös inför ungdommens riksdag:


"Om du nu är rädd för att inte vara smartast, kan du ju i alla fall va snyggast"


Och det fastnade verkligen i min hjärna XP så när jag är nervös så måste jag "pimpa" mig. Så jag kan va smartast och snyggas! ;P jag vet hur det låter, men vafam, man kan ju alltid försöka eller hur.

Gillade frisyren jag fick till! vågorna (fast dom falnade mer och mer, synd) efter ett Frida Fahrman tips , den främsta av kanal5's modebloggerskor. Viklet inte är en vidare intresant blogg, men man kan tävla om veckans outfit, som ni säkert sett mellan programen om ni kollar på 5an.

HÅRET


Rätt kassa bilder, men jag är bara ambigös ibland.


Sen så var det ett lika nice Grey's anatomy avsnitt i Onsdags som jag inte kan sluta tänka på. Dessutom tycker jag Izzie passar så bra i sina snygga shalar (på huvudet).. även fast jag vet att det direkt inte är själv valt, så är det väldigt snyggt.

Nu mot Jämtland och nya helgäventyr :D"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"twist, thank you, french!"

Dagens:
Rachel veritionen:
how to:Var så god!"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp"jag bloggar tydligen för mycket"Random sminktips


Jag blev tipsad om 120's palletten av sminkgurun (som nämndes första gången i detta inlägg) Så jag har kollat runt lite och den finns på flera ställen. Här hittade jag en aktion som avslutas den 10de.
----> här är aktionen <----

Skulle själv vilja ha den, mycket för att hon använder flera av färgerna i sina videos men också för att kunna kombinera fritt själv. 

Så det är mitt tips till er just nu, I say go for it! :D
här kan du kolla på ett klipp där färger från denna används
OBS OBS OBS
om videon inte skulle funka så har ni en länk här

have fun!
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp"fab for fingers"


Fördrev tiden med lite Nagellacks lek1.Först Valde jag färgerna lila och guld som blir som komplimentfärger till varandra.2. Sen målade jag ett lager med lila, och använde filen för att ruffa upp ytan lite. Men se till att torka av dom från räster, annars motverkar man sitt syfte. Som i det här fallet är att nästa lager lila ska fästa bättre
3. Sen använde jag en urdålig sminkpensel med plaststrån, som inte duger till sminkning, som jag hade klippt till för att få en smal presitionspensel till nagelacket


4. Jag målade sedan så smala ränder jag förmådde i guld, men presitionspenseln.


5. om du också klipper till en presitionspensel, glöm inte att tvätta den så fort som möjligt i lacknafta, t-röd eller liknande. det är lättast så, själv har jag bara diskmedel..Ja det blev riktigt bra, specellt vänsterns som vanligt ;)
I helgen gick två av så jag filade ner dom, men det är ändå bara en praktisk längd det här."Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"ask the Guru"

Äntligen Måndag?

Var som inte på topp igår, så jag muntrade upp mig genom att testa lite nya sminktips, som jag snappat upp via min sminkguru, den här härliga irländsa tjejens youtube videos (how to make green eyes pop!). Har kollat slaviskt på ett tiotal av hennes videos, älskar hennes dialekt. Som jag antar är irländsk, men vad vet jag.
den här raddan med 4 bruna nyanser funkar jättebra för att vara H&M och är typiskt härliga varma färger som passar till bruna löv och höst mys! Fick dom faktiskt av min vän Hannie som inte tyckte att hon passade i dom - det tackar vi för! (L)

Jag är inte ett fan av H&M's eget smink, har testat lite olika ögonskuggor, men tycker att merparten av gångerna håller dom inte standarden. Tappar färgen och fäster inge bra + att dom mörkare färgerna bara blir flammiga och väldigt osmikrande.Tipsen
Men för att återkomma till sminktips så fastnade dom här färgerna mycket bättre om man "duttade" på dom, i stället för att strycka på, vilket man ofta gör automatiskt.

Sen en grej som sminkgurun gör är att hon fuktar en pensel för ögonskugga mot en våtservett och sen lägger på ögonskuggan på penseln. Så strycker påögat, under eller överkant, för att få färg med högre densitet. Det funkar nästan som en eyeliner, tyckte det var sjukt effektivt och ökade på sminkombinationer flera gånger om, utifrån mina begränsade smink-tillgångar.

"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp


ps. har plockat ögonbrynen för, i princip första gången, syns det? :P.ds
"we shall have a magnificent garden party, and you're not invited!"
Blev ingen moikan ikväll men jag gillat ändå.Kvällens "pimpning
"Stort och ustsläppt med plattad lugg
Sen hur många lager makeup runt öwga som hellst, som inte syns. Men det går i gröna nyanser i alla fall, och lösfransarna på ;DSen så har vi tvätt-tid i morrn och jag har inga rena kläder! Men dte hade niklas ;)
(like på kissnödig posen XD)


And we're off!
Ha en trevlig Lördag kväll, nu korkar vi upp.
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian SkarpFaux Mohawk straight version

Älska hår!


Hittade den här urduktiga asiatiska tjejen som är så himla PRO på frisyrer! Har kollat in alla hennes videos och provat ett par av dom, så tyckte jag att Moikanen var så status att jag var tvungen att testa.

Det var svårt! Vi har inte nån spegel förutom i badrummet, och där orkar jag inte stå i en timme, så jag satt upp lite i blindo, men stylade i spegeln.Det var en tacksam frisyr med tanke på att du bara behöver tre hårsnoddar, massa hårnålar och spray. Alla hennes uppsättningar kräver inte mycket dyra grejer eller produkter. Hon använder en locktång EN GÅNG, typ.

Nu vet jag inte om jag passade i det, om det är snyggt eller ser bara ut som flur?

Känns ändå väldigt status att kunna kliva in på stuk med väldigt smokey eyes och moikan!

Vad tycks då?


Här har ni länkarna till några av henens frisyrer:

Faux Mohawk straight verition part.1
(Den på bild)
Faux Mohawk straight version part.2
(Den på bild)


Hair tutorial french twist
(Jätteclean och stilig!)

Hair tutorial How to make a big bun

(lätt och snyggt, hade jag på första mötet med jobbcoachen)Lycka till nu, och komentera gärna.

"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian SkarpRSS 2.0