"jul i stugan, här är jag"


Har haft en jättehärlig jul, där alla har dragit sitt strå till stacken. Nu sitter vi och väntar in en kusinhärva med respektives och barn, för ännu ett dignande julbord.

Jag har fått för många fina julklappar, och en som passar bra in att nämnas på denna blogg är Make up store's COVER ALL MIX, och apliceringspensel. Wow vad jag har suktat efter den här produkten.

Den är en concealer som är uppdelad i tre nyanser.
* Den gula som neutraliserar röda områden såsom acne, eller i mitt fall, permanent rosiga knder.
* den orangea som gör samma sak men med blåa områden, så som ytliga blogkärl och ringar under ögonen.
* den beiga som fungerar som high-lighter och primer påögonlocken, väldigt fin och krämig!

Som jag har experimenterat igår och idag, det är hur kul som hellst.

Här har ni min julaoutfit:
Lång grön klänning och blomiga strumpbyxor i svart, grönt och gammelrosa. samt favoritskärpet.
Och mitt julsmink:
Fin foundationgrund med frostig high ligter, Vit skimrig och djupröd ögonskugga och lätt imårade ögonbryn.ingen tillgång till bildredigering.

tack för mig!


"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!

"jul i stugan"Nu är julen kommen, nu är Julen här. Lite mörk och kulen men ändå så kär.
God jul från mig och Karl-Bertil. Min hjälte!!

 Check!
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!


"kick it!"


Ser man på, det hade kommigt, och var aldeles stylish också


(Edit: glömde presentkortet, fan fan fan)

"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!

"Back to jämtland means hanging out with friends"OOOooh! Nu kommer det ett sånt där "måste planera outfit-party" igen, min favorit.

Min kära vän Anna (tidigare antiläsablogganna) är medarrangör till ett ambitiöst party i stan, men inträde och gästlista, and I'm on it! Det är alltid skönt att veta att man har nånstans att vara, och va säker på att man kommer in. speciellt den här kalla årstiden.


Foto/redigering: Mig    Model: Ylva

I'm gonna rock this party!
Och det bästa av allt är att jag fick ett presentkort på Kicks när jag fyllde år, så nu kan jag köpa jätteonödiga saker som tyvärr gör mig lyklig och jätteexalterad - yey!

inköpslista:
1. Maybellin dream sation foudation
2. depend lösögonfransar
3. extra ögonfranslim
4. lösnagellim
5. puder


Men jag måste välja tre av dessa fem, vi får se hur det går. Ska ner på Luleå staden idag och handla Julklappar, så det kanske blir en kicksrunda också, om mitt presentkort ligger i brevlådan vill säga ^^

tjing!


"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!

"Extensions for sale!! still!"Kom ihåg vad som sades i detta inlägg

Köp dom, be a happie hippie! XD"Beskrivning:
29st naturligt blonda extansions i syntet. ca 100-110 cm långa Dubbelended dreds (Alltså ca en halvmeter långa när dom är isatta). Helt oanvända, nytillverkade när jag köpte dom för 500:- , typ fyra år sedan, av en tjej på Helgon.net"

400 kr!"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!

"strike that pose!"


Tjenna, idag är en bra dag.

För det första ska Ung Vänster Luleå dela ut Godis till bussåkare. Det tråkiga med det är att jag hinner inte vara med på det, för dom börjar kl 13. Jag fyller nämligen år (vilket är "för det andra" som gör detta en bra dag), och har lite plans för att fira mig, tihi.

En grej är: att kolla på Kandee makeup tutorials!
Jag skulle så vela sitta hela dagen och bara testa olika saker, framför allt "flawless skin", men jag har inga produkter! och det lilla loréal mousse jag har kvar ska jag hålla på tills någon ger mig maybellins dream satin foundation i julklapp.

Det ser sjukt kul ut att jobba med hela anisktet och olika produkter för att täcka och få till en snygg naturtrogen dimension på det hela.

Kolla på denna video också, så vet ni vad jag menar.jaja nu ska jag kolla på Howl's moving castle, innan Niklas kommer hem, och skriva på ett personligt brev. söka jobb söka jobb söka jobb."Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"red head history"Haha, jag gillade det här XD
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"inte så tantigt trots allt"Ja, för dte första är sminkningar så svåra att fota, rätt glimm och nyanser, blir nästan aldrig bra. MEN, här är Julsittnings-sminkningen, den som var "somting special planed"

Jag är nöjd.Inspirationen fick jag från Kandee the makeup artist.
Kandee kära kandee! hon kan hon.

Jag har inte tänkt på hur kul det är med olikfärgade eyeliners, men ftersom jag bara har två (svart och grön) så använder jag mig av ansiksmålar kittet (barnkalas edition), men sshhhy, det är en hemlis."Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"Fancy accomplished"


Så nu ska vi mingla lite hos Simon innan vi träder in på  STUK kl 18.00
"Elin dressed for succes"


 

Slarviga i fraten bilder, kanske slänger upp nått bättre imorrn.

 

"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp


 


"komando fancy! no.3"Oj vad jag bloggar idag ^^


4 och en halv timme kvar innan jag ska vara redo. Jag behöver mycket tid på mig!

Exempelvis så hade jag en midre kris nyss, när jag upptäckte att jag såg tantig ut i klänningen jag tänkte ha (inte så konstigt, köpt på en tantaffär). Om jag har en klänning jag tycker jag ser tantig ut i så talar jag ju imot mina visdomsord i det förra inlägget. Men när jag lugnat ner mig hittade jag ett skärp som gjorde det hela mycket bättre faktiskt, sen så har jag something special planed för sminkningen ;) Som faktiskt tar upp till en timma!


Nu chillar vi och lockar håret en stund, så blir allt bra.
tjingsolong!"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"komando fancy! no.2"Okej, nu är jag duschad och smörjd och fräsch. Sitter och pysslar med lite hemmagjorde accesoarer, och känner att tiden är på min sida, så då tänkte jag dela med mig lite av mina visdomsord.


Nykeln till en lyckad outfit, är att du själv tycker du är snygg i den.
Allt handlar om att du ska hitta din stil, som du känner dig speciell, unik och snygg i. Om du tar på dig nått som du tror andra vill att du ska ha på dig, så kommer din osäkerhet över dig själv att lysa igenom. Det som är attraktivt på en person är inte nödvändigtvis vad den har på sig eller hur den ser ut, utan hur man bär upp det. Om du tycker at du ser bra ut, då är chansen stor att alla andra också gör det!

Sen får vi inte glömma att det är vad du säger och gör som framförallt avgör hur fin person du är.

Så, hur känner man sig snygg? Jag föreslåt att om du ska på ett party, någon finnare samankomst, när du vill se bra ut, så ska du göra nått extra med/för dig själv. Som att raka benen på vintern, för mig är det vardagslyx! Vem orkar raka benen hela tiden? (okej, det är säkert många, men jag är inte en av dom!) Därför har jag släta ben just nu som gör att jag känner mig lite sexigare = pluss för självkännslan! Eller ta dig tid att göra en hårinpackning, eller andra förändringar som gör att du känner dig lite extra.

Nu menar jag förståss inte saker som boobjobbs eller självsvält, för sånt gör ingen nytta. Buu för det.


Haha jag känner mig som en beauty coach. Detta är helt enkelt vad jag tycker, alla har sin åsikter om allt, så ta inte det jag säger som en ultimat sanning, utan kanske mer som en dos hälsosam självbild.


Nu ska jag luncha med Karln, och sen är det testa kläder och måla naglarna, sätta upp håret osv osv.
BE GOOD!


"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp


"komando fancy!"


Så nu är det mindre än 8 timmar tills jag ska vara snyggast på julsittnignen (försöka duger som sagt) så jag ska börja med att dusha. Mycket för att håret är lättare att forma och arbeta med när dte är fuktigt, och för den underbara dusch-kännslan såklart!

Skulle vela haft lösnaglar, för att det är jättekul ^^ speciellt att måla dom, men jag har inget nagellim, så det berövade mitt lilla roliga. Men jag ska väl fixa naglarna ändå, även fast dom är trasiga och tunna.

*peppar*
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp

"Julsittning skulle sitta fint"Gah, hjälp, ik.


Imorgon är det fancy julsittning på universitetet, sådär kostym för herrer. Antingen det eller att man klär ut sig efter tema t"jul i tv". Men anatagligen går vi som fancy (om inte ska jag vara Karl-Bertil Jonsson XD). I alla fall så vet jag inte vad jag ska ha, Lite tips någon??

Här är det jag främst hara att välja mellan1. Den lilla svarta 2. extraordinär 3. never-faild-me-liten-grå 4. pröllopsblåsan1. tunna svarta med blommig spetts 2. juliga-rödrutiga 3. silvergrå helteckande 4. vanliga svarta med låg DEN1.
skitsnygga svarta stövlar med låg klack, fått av Lisa2. fina låga bruna, som glappar lite, fått av Lisa3. ett par svarta (som jag inte hittar just nu) med 10cm klack, i lackstuk.Några ideér? åsikter? förslag? tips?

Sen så är dte accesoarer och hår också, jag vet vad jag kommer hålla på med hela dagen i morrn >.<
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp


"Folk fall nu neder, och hälsa glatt din frihet, O helga natt"Ja, jag har gjort något så löjligt so en (jättestor) julheader, och jag tänker stå för det! :P Så den är alltså bara tillfälling, tills julstämningen har runnigt av en, sådär efter nyår.


Sen så har jag glömt att lägga upp ett per outfit bilder på mig och Linda, eftersom hon var och hälsade på oss i helgen. Jag hade alltså någon att utstyrsla mig med! Det var en välsignelse, så att säga, haha.
Jag ser typiskt mesig ut som vanligt, men gillar kläderna, och Linda skulle kunna vara någon unbreakeble karriärkvinna med den minen/posen, riktigt snyggt."Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!

"I nailed that one"Pimpade naglarna lite, lilametalic och silverglitter. Såg rätt nyår ut.

fick inte så bra bilder, men det syns ju ändå.
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!

"Vero Moda - Your Moda"Gå in på Vero Moda och skapa en klänning som får tävla om att bli verklig och säljas i butiker. Rösta görna på min också, skulle göra mig happie happie Elin."Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!

"Extensions for sale!!"Nej nu jädrar!
Har haft dessa vackra exstensionsen i min omsorg för många år, utan att använda dom. Dessa stackars undersköna skapelser förtjänar ett bättre liv, som någons hår, därför säljer jag dom för ett bra pris: 400:- !!!

Beskrivning:
29st naturligt blonda extansions i syntet. ca 100-110 cm långa Dubbelended dreds (Alltså ca en halvmeter långa när dom är isatta). Helt oanvända, nytillverkade när jag köpte dom för 500:- , typ fyra år sedan, av en tjej på Helgon.net

Jag har ett par spekulanter, men inga givna bud, så det är bäst att du slår till direkt!
Foto: mig   Modell: Linda

OBS. På bilden är dom bara tillfälligt isatta med hårnålar, just för att du ska få en bra bild om hur det kan se ut.


Om du som är intreserad är en bekant till mig, så kan jag hjälpa till med isättning, så gott jag kan, och väldigt goda stilråd. Jag önskar själv att jag var blondare och korthårigare så jag kunde ha dom, attsingens!

Lämna en kommentar vid intresse.

Om du har frågor så ring mig på:
070 569 86 76
Eller maila:
elinmoren@gmail.com
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!
"Rikets pärla bland juveler! no.4"

Fabian Skarps pärlor


Det är nog jag som tycker det är roligast med mina pärlor, verkar det som, så jag ska fatta mig kort :P

Detta är en helt vanlig grå t-shirt för 49:- på antagligen H&M. Det som gör den speciell för mig är framför allt trycket. Det är ett screentryck jag gjort själv i kursen textil färg och form, mitt sista år på PC. Jag tycker om unika plagg, och sådant jag har gjort och kan bara med lite stolthet.

Sen så gillar jag den tunna tyget och dom korta ärmarna. Alla måste ha en favorit T-shirt!
"Thats no reason not to look ravishing!"
/Fabian Skarp!

"Rikets pärla bland juveler! no.3"Fabian Skarps pärlor


Här ska ni få se något alldeles speciellt, en klänning jag fått av min mormor. Den är underbart unik och guldig. Jag fick ta över hennes brudkista, som en släktklenod, hehe, och då följde denna klänning med.

Det är denna jag hade på PC's mösspåtagningsbal inför studenten i våras. Första OCH senaste gången jag haft den :P Jag var jätteosäker på om jag vågade ha den ända fram tills baldagen. Det är svårt att säga om man passar i saker som är typiskt anorlunda, men det kändes rätt till slut och så fick jag en härlig komplimang av en musikstudent.  Nu är jag väldigt fäst vid den, det är väl för att det är härliga minnen inpräntade i tyget.

Sen vet jag inte vad ni tycker, den ser nog bättre ut nät den sitter på och är struken :P Mönsterna gör i blått, och det är också innertyget. men som ni ser så framträder det guldiga mest :P

Foto till vänster: Hannas mamma antar jag ^^


One of a kind-klänning :D
Undra var den där kavajen är! humn...
"Rikets pärla bland juveler! no.2"Fabian Skarps pärlorHär är en kul grej - skärp!

Multifunktionella "plagg" man kan få kämpa länge med för att hitta det rätta.

Men här har jag förälskat mig i ett H&M skärp i fakeläder som passar så bra till det mesta för mig. Jag gillar skärp i midjan och detta är jättefin så med en hög kjol och lite matchande(stavas?) guldiga accesoarer.
Det är lite långt, så änden bukar jag fästa i sidan med slutna hårnålar.

Detta är samansat av flera spetsiga ovaler i tre olika färger, och tre smalare remmar mellan. Den ljusa och den mörka läderfärgen passar in men mycket, men den tredje är lite åt det lila håll, vilket gör det lite svårmatchat ibland, men och också mer speciellt.
haha, jag och lila saker??


Här är det EnyojJag gillar att spännet bara nästan är en ring ^^
"Thats no reason not to look ravishing!"

/Fabian Skarp!

RSS 2.0